Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

"Ακόμα και στη φάση της παρέας ή του διαβάσματος ενός κειμένου στο θέατρο με τους συναδέλφους αναγκαζόσουν να λες, σταμάτα τώρα" παραδέχθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση καθώς και το σημείο που αυτά έχουν φτάσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα νιάτα μου υπήρχαν σχόλια που με έκαναν να αισθάνομαι άβολα. Ακόμα και στη φάση της παρέας ή του διαβάσματος ενός κειμένου στο θέατρο με τους συναδέλφους αναγκαζόσουν να λες, «σταμάτα τώρα» για να μην του πεις «με παρατάς; Είπα εγώ τίποτα για σένα; Εσύ γιατί λες;».

«Έχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια… Βεβαίως, βεβαιότατα ναι» πρόσθεσε σε έντονο ύφος η ηθοποιός στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Έχω λίγο την φήμη ότι τα λέω λίγο παραπάνω όταν τσαντίζομαι».

«Έχω τώρα κάτι νεαρούς θαυμαστές που με έπαιρναν τηλέφωνο και… δεν το σήκωνα! Άσε μας τώρα, να βρω κακό μπελά! Σε παρακαλώ, πήγαινε παραπέρα».