Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν συμφωνώ με την απόφαση των καναλιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

«Ήταν μια δουλειά, δεν ήταν προσωπικό το θέμα. Από εκεί και πέρα ας θυμίζει και στον κόσμο τι συνέβη. Νομίζω είναι υπερβολικό», λέει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία απάντησε και για την απόφαση των καναλιών να σταματήσουν τις επαναλήψεις του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ο ρόλος μου στη σειρά του ΣΚΑΙ “Μόλις χθες” είναι μια σ@ξι και πλούσια γυναίκα. Έχω ένα μικρό θέμα με τους τίτλους που βάζουν για τις φωτογραφίες που ανεβάζω στο Instagram. Στο τουίτερ προσπαθούσα να απαντήσω όσο πιο αστεία γίνεται», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ συνέχισε: «Το metoo είναι η αρχή μιας αλλαγής και ενός ξεκαθαρίσματος. Γίνονται παρεξηγήσεις και παρατράγουδα, αλλά η επανάσταση γίνεται μόνο όταν ρέει το αίμα. Δεν συμφωνώ με την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλουν επαναλήψεις του Πέτρου Φιλιππίδη».

«Ήταν μια δουλειά, δεν ήταν προσωπικό το θέμα. Από εκεί και πέρα ας θυμίζει και στον κόσμο τι συνέβη. Νομίζω είναι υπερβολικό», πρόσθεσε επίσης η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.