Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Αποκαλύπτει την ηλικία της και μιλά για τη σχέση της!

«Ζήλευα τις φρέσκιες ηθοποιούς, ανταγωνιζόμουν...»

Την Κωνσταντίνα Μιχαήλ φιλοξένησε το απόγευμα του Σαββάτου η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ, η οποία αποκάλυψε πως πλέον είναι 50 ετών, μίλησε για την ιδέα του γάμου, αλλά και για τη σχέση της.

Για το γάμο:
Ο γάμος ήταν πάντα για τις άλλες, όχι για μένα. Όταν τύχαινε να είχα καθυστέρηση, με έπιανε πανικός. Δεν ένιωθα καμία χαρά. Θεωρούσα δεδομένο ότι θα ανακαλύψω τη συναρπαστική ζωή μιας γυναίκας, χωρίς αυτό το κομμάτι. Δεν με αφορούσε, ούτε σκεφτόμουν ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται από την οικογένεια και το παιδί. Καταλαβαίνω ότι είναι το θαύμα της φύσης, αλλά ένας άνθρωπος μπορεί να ολοκληρωθεί και με άλλα πράγματα. Τα δικά μου τα σπλάχνα έλεγαν άλλα.
Το ζευγάρι μου το θέλω. Ο άνθρωπος και δη η γυναίκα ολοκληρώνεται όταν το συναισθηματικό της κομμάτι είναι καλυμμένο.
Είχα φτάσει κοντά στο γάμο αλλά κολλήσαμε στο concept. Αυτός ήθελε 30 άτομα, εγώ 300. Δεν ήταν για να γίνει. Το φτάσαμε, λέγαμε ας δώσουμε λίγο περιθώριο. Έτσι είναι οι σχέσεις.

Για την κρίση ηλικίας:
Εγώ ποτέ δεν περνιόμουν για ωραία στους ρόλους μου, δεν ήμουν η γκόμενα, έπαιζα παντρεμένες, γιαγιάδες, «τσακιζόμουν», έβγαινα λιγότερο καλή από ότι είμαι στην πραγματικότητα μου σα μούρη και σα σώμα. Αυτό μου έδωσε τη χαρά να πιστεύω ότι ακόμα κι όταν μεγαλώσω κάποια μέρα θα κάνω και μια γκόμενα στο θέατρο. Το θέατρο δεν έχει τέτοια. Μπορείς να είσαι όσο είμαι εγώ τώρα και να το παίζω τζόβενο, να το παίζω γκομενάκι. Που φέτος στο θέατρο το παίζω ωραία. Θέλω να πω ότι και μεγάλη να γίνω θα παίζω πολύ ωραίους ρόλους γεμάτους. Στην αρχή ζήλευα τις πιο φρέσκιες ηθοποιούς, ανταγωνιζόμουν. Είμαι ανταγωνιστική αλλά έχω τον εγωισμό να μην το κρατάω. Να μην το δείχνω, να μην σκάβω λάκκους, μετά περνούσε ο καιρός και είπα αυτό είναι, αντιμετώπισε το.

Για τη σχέση της:
Ζω την απόλυτη αγάπη. Τσακωνόμαστε, βγάζουμε τα νύχια, τα δόντια, ξεμαλλιαζόμαστε, αλλά στο τέλος της βραδιάς λέω «αχ άτιμο εσύ». Έχω ένα πολύ ωραίο πράγμα και ελπίζω να εξελιχθεί. Κάποιες φορές, επειδή θεωρώ φυσικά την αγάπη και τον έρωτα, όταν έρχονται στη ζωή μου μπορεί να τα λέω και παραέξω λόγω δουλειάς. Όμως οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να βγάλουν είδηση και εγώ επειδή είμαι αθώα και αφελής γίνομαι φλύαρη και εξομολογητική και δεν μπορώ να το διαχειριστώ μετά. Ούτε εγώ ούτε οι δικοί μου άνθρωποι που δεν ανήκουν στο χώρο.

https://www.youtube.com/embed/eyUXzOBVJyo