Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Η σχέση μας με τον Γιώργο έγινε πιο ουσιαστική μετά τον ερχομό της Ιωάννας»

Κωνσταντίνα Κομμάτα

Τι απαντά η ηθοποιός στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον αγαπημένο της;

Δηλώσεις στην κάμερα του Fay’s Time έκανε η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την εκπομπή »ΕΡΤ Backstage», την οποία παρουσιάζει, τις αλλαγές στη ζωή της αφότου έγινε μαμά, ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε γάμο με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά.

«Είναι μία δουλειά που κάνουμε με πολλή χαρά με τον Μιχάλη. Πηγαίνουμε όταν δεν γράφουν οι κάμερες και βλέπουμε πώς στήνεται μία εκπομπή από πίσω, πώς γίνεται η προετοιμασία. Θεωρώ την παρουσίαση κάτι πολύ δύσκολο, δεν θα έκανα κάτι άλλο πέρα από αυτό», δηλώνει η Κωνσταντίνα Κομμάτα.
«Την παρουσίαση την έκανα και δεν θα ξανάκανα κάτι παρόμοιο. Μου έγιναν παρεμφερείς προτάσεις αλλά δεν θα τις δεχόμουν έτσι κι αλλιώς. Αυτό είναι κάτι πολύ διαφορετικό», συμπληρώνει.
Πώς συνδυάζεται πλέον η δουλειά με τη μητρότητα;
«Στην αρχή είχα τις φοβίες μου, τώρα όσο πάει γίνεται και πιο εύκολο. Πέρσι που είχα ένα πιο δύσκολο πρόγραμμα και ήταν και η πρώτη φορά που άφηνα τη μικρή μου, άργησα να προσαρμοστώ. Φέτος όμως πήρα τον χρόνο μου και οι συνθήκες είναι ιδανικές», απαντά η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

«Τα πάντα αλλάζουν προς το καλύτερο με το παιδί. Ο Γιώργος με βοηθάει πάρα πολύ, η σχέση μας έγινε πιο ουσιαστική, το ίδιο και ο έρωτας. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Όσον αφορά τον γάμο, το πλάνο ήταν κάπως έτσι. Πλέον ξέρω, ίσως στα επόμενα χρόνια. Στα άμεσα σχέδια δεν είναι πάντως σίγουρα αλλά δεν θα αλλάξει και κάτι αν γίνει», εξομολογείται η Κωνσταντίνα Κομμάτα στο κλείσιμο της συνέντευξης.