Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Δεν μου λείπει η παρουσίαση, ούτε της λείπω»

Κωνσταντίνα Κομματά

"Δεν είναι όλα για όλους εν τέλει. Δεν μετανιώνω σίγουρα για τίποτα" δηλώνει η Κωνσταντίνα Κομματά

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε στο σύντομο πέρασμά της από την παρουσίαση, τη συμμετοχή της στη σειρά «Δική Μας Οικογένεια» του OPEN αλλά και στη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Σαμαρά.

«Ούτε μου λείπει η παρουσίαση, ούτε της λείπω εν τέλει. Νομίζω ότι δεν είναι όλα για όλους, υπήρξαν φορές που δεν ήμουν τόσο ο εαυτός μου. Πολλά καρπούζια κάτω απ’ την ίδια μασχάλη δεν μπορείς αλλά δεν μετανιώνω σίγουρα για τίποτα» δηλώνει η Κωνσταντίνα Κομμάτα για την ενασχόλησή της με το κομμάτι της τηλεπαρουσίασης και προσθέτει: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για τις συνεργασίες που έκανα και τους ανθρώπους που γνώρισα».

Η ηθοποιός, που φέτος την απολαμβάνουμε στην καθημερινή κωμωδία του OPEN, «Δική Μας Οικογένεια», μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον σύντροφό της, ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά. «Είναι πάρα πολύ βοηθητικός. Όταν γνωριστήκαμε είχαμε δείξει και οι δυο της προθέσεις μας, ότι θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε ήταν η επιμονή του. Τότε ήμουν σε μία παράσταση και την είχε μάθει απ’ έξω».

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Ιωάννα, που είναι μόλις 1,5 έτους.