Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Υπήρξαν δουλειές που ακόμα και τώρα δεν τις έχω πληρωθεί

Κωνσταντίνα Κλαψινού

"Δεν με εκφράζει να βγαίνω και να προσπαθώ να υπάρχω σε περιοδικά" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου με αφορμή τη νέα παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Destiny» στο θέατρο 104. Μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή καθώς και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Κλαψινού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ξεκίνησα εγώ στη δουλειά, ξεκίνησαν και τα μνημόνια οπότε αυτομάτως όλα αυτά που υπολογίζαμε να κάνουμε και είχαμε ονειρευτεί… τα ξεχάσαμε! Είχα ευτυχώς πολύ μεγάλη βοήθεια και από τους δικούς μου, είχα δηλαδή την τύχη να έχω στήριξη, αλλά βεβαίως υπήρξαν και δουλειές που δεν τις πληρώθηκα ποτέ. Ακόμα και τώρα. Έχω κάνει τηλεοπτικές δουλειές από τις οποίες ακόμα δεν έχω πληρωθεί».

«Δεν με εκφράζει να βγαίνω και να προσπαθώ να υπάρχω σε περιοδικά. Δεν μου προσφέρει κάτι, δεν με ευχαριστεί. Χαίρομαι εκείνους που το κάνουν και είναι ευτυχισμένοι με αυτό αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτό» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Κλαψινού στο μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.