Κωνσταντίνα: «Ήταν επεισοδιακό το βιντεοκλίπ που γυρίσαμε με τον Βασίλη Καρρά»

Κωνσταντίνα

Στο μουσικό της παρελθόν "γύρισε" η Κωνσταντίνα!

Μια αναδρομή τις μεγάλες της επιτυχίες έκανε η Κωνσταντίνα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια «Δηλητήριο» και «Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο».

Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Δηλητήριο ξεχώρισε γιατί είχε μια ιδιαιτερότητα και στην ενορχήστρωση αλλά και στο ντουέτο με τον πολύ αγαπημένο μου, Βασίλη Καρρά όπου έδεσαν οι φωνές μας. Μαζευτήκαμε στο στούντιο με το ουίσκι μας, την παρέα, τον Φοίβο και βγήκε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι το κλίμα ήταν καταπληκτικό. Αλλά και το βιντεοκλίπ που κάναμε ήταν επεισοδιακό! Με την έννοια του ότι όλα αυτά τα φορέματα που φορούσα και ήταν πέντε μέτρα πίσω μου για να ανεβαίνω κάτι σκάλες, με τραβούσαν από ψηλά και ήμασταν με τον Βασίλη να περπατάμε χωρίς να βρισκόμαστε ποτέ. Γιατί αυτό ήταν το θέμα του βιντεοκλίπ, να μη βρισκόμαστε ποτέ».

«Στο «Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο» είχαμε επίσης ένα επεισοδιακό βιντεοκλίπ. Ξεκινήσαμε από την Αθήνα, πάμε με τον Νίκο Σούλη στο Κάιρο να κάνουμε γυρίσματα στον Νείλο και στις πυραμίδες. Πήγαμε στις πυραμίδες και έπρεπε να περιμένουμε να ξημερώσει για να στηθεί το μπαλέτο μπροστά στις πυραμίδες. Εγώ όμως όλο το βράδυ που περίμενα ήμουν με αυτό της… Κλεοπάτρα ώσπου να χαράξει για να κάνουμε το βιντεοκλίπ και άρα δεν κοιμηθήκαμε. Ανέβηκα και γω στην καμήλα, ανέβηκε και ο Νίκος Σούλης… Εγώ δεν έπεσα, ο Νίκος έπεσε και τον τρέχαμε» συμπλήρωσε, επίσης, η Κωνσταντίνα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.