Κωνσταντίνα: «Η μητέρα μου μού είπε πως παρασύρθηκες κόρη μου και το είπες αυτό; Ο πατέρας σου ζει»

Κωνσταντίνα

"Είχα δώσει μία συνέντευξη και είπα ότι πέρασαν τα χρόνια και ότι αν είναι να βρεθεί ο πατέρας μου τώρα, θα τον βρούμε σε κάποιον τάφο" εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα.

Η τραγουδίστρια, Κωνσταντίνα καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» μίλησε για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο που έχει «χαραχτεί» μέσα της και περιέγραψε πώς βίωσε η ίδια και η οικογένειά της τα γεγονότα του πολέμου. Στη συνέχεια η επιτυχημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως ο πατέρας της δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ ζωντανός και τα λόγια που της είχε πει η μητέρα της, ύστερα από μία συνέντευξή της.

«Μετά από ένα χρόνο έφυγα. Ήταν πολύ δύσκολο για να ανταπεξέλθει η μητέρα μου. Δεν είχε το στήριγμά της. Παρόλα αυτά αποδείχθηκε ότι είναι μία δυνατή γυναίκα, που έκανε καλή δουλειά με τα παιδιά της. Μετά ήρθα εδώ και ήρθε και με αρραβώνιασε» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα.

«Το 2003 έχασα την ελπίδα για τον πατέρα μου. Θυμάμαι ότι ζούσε η μητέρα μου, «έφυγε» το 2007. Είχα δώσει μία συνέντευξη και είπα ότι πέρασαν τα χρόνια και ότι αν είναι να βρεθεί ο πατέρας μου τώρα, θα τον βρούμε σε κάποιον τάφο. Η μητέρα μου μού είπε: πώς παρασύρθηκες κόρη μου και το είπες αυτό; Ο πατέρας σου ζει. Ναι, το πίστευε» εξομολογήθηκε συγκινημένη η Κωνσταντίνα.