Κωνσταντίνα: «Δεν θα πάω ποτέ στην Τουρκία, έχω απέχθεια στους αμανέδες»

Κωνσταντίνα

"6 η ώρα το πρωί μας ξυπνούσαν οι αμανέδες από τους μιναρέδες της Λευκωσίας και 6 η ώρα το απόγευμα πάλι ακούγαμε τον Χότζα να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε εδώ" εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε για τη «σκιά» της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο που παραμένει ακόμη «χαραγμένη» στη μνήμη της και που είναι ο λόγος που ποτέ δεν θα ταξιδέψει στην Τουρκία.

«Ο ελληνισμός της Κύπρου κινδυνεύει από πολλά. Από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μπει στην Κύπρο και σε λίγο καιρό οι μετανάστες -αφομοιώνονται- οι Τούρκοι έποικοι, θα είναι η πλειοψηφία στο νησί. Από αυτήν την άποψη η Κύπρος κινδυνεύει να χάσει την ισορροπία και να χαθεί ο ελληνισμός από την Κύπρο» σημείωσε η Κωνσταντίνα.

«Δεν έχω πάει στην Τουρκία και δεν θα πάω. Δεν φταίνε οι λαοί, αλλά δεν νιώθω και καλά. Έχω μια απέχθεια στους αμανέδες -αν και είναι κάτι τρομερό και εξαιρετικό- γιατί 6 η ώρα το πρωί μας ξυπνούσαν οι αμανέδες από τους μιναρέδες της Λευκωσίας και 6 η ώρα το απόγευμα πάλι ακούγαμε τον Χότζα να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε εδώ. Είναι όλα αυτά μέσα μας» πρόσθεσε η Κωνσταντίνα.