Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Η εξομολόγησή της για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Κωνσταντία Χριστοφορίδου

«Μου είπε “για να τελειώνουμε κοπέλα μου, εγώ με έγκυες δεν δουλεύω”», είπε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Λιλίκας στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη», τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά και το περιστατικό που την έδιωξαν από δουλειά επειδή ήταν έγκυος.

«Ακόμα μου φωνάζουν την ατάκα “Λιλίκα Καλίτση, χρέη στο ΙΚΑ, 3.5 χρόνια” από τη σειρά και το χαίρομαι γιατί λέω “εντάξει, με αναγνωρίζουν, δεν έχω αλλάξει πολύ”», είπε αρχικά η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για τη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη».

Για το περιστατικό που την έδιωξαν από δουλειά, λόγω της εγκυμοσύνης της, η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου είπε: «Ήταν πάρα πολύ σκληρό και είναι ο τρόπος που γίνεται κάτι. Η τελική απόφαση ήταν του παραγωγού. Ενώ ο ίδιος άνθρωπος είχε στείλει την πρώτη μέρα των γυρισμάτων μια ανθοδέσμη για να με υποδεχτεί…

Όταν έγινε αυτό και έφτασα πια να μιλάω μαζί του, να διαπραγματευτώ ότι μπορώ να το καταφέρω, μου είπε “για να τελειώνουμε κοπέλα μου, εγώ με έγκυες δεν δουλεύω”. Ευτυχώς λοιπόν υπάρχει το metoo γιατί αν αυτό γινόταν τώρα, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου είπε: «Αυτό το κομμάτι είναι πάντα μέσα μου, δεν το ξεχνάω. Ο Νίκος με είχε σαν μικρή του αδερφή. Είναι μέσα μου αυτός ο άνθρωπος. Είναι κάτι θλιβερό, όσο κι αν περνούν τα χρόνια, δεν πιστεύω ότι έχει φύγει. Όταν τον σκέφτομαι, μου μένει ένα χαμόγελο».