Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Για ένα διάστημα φώναζα την μάνα μου… Ηλία, την εποχή του Ψινάκη»

Κωνστάντια Χριστοφορίδου

"Η μαμά μου δεν είναι στη σφαίρα του πραγματικού" ομολογεί, μεταξύ άλλων, η Κωνστάντια Χριστοφορίδου.

Την Κωνσταντία Χριστοφορίδου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της εκπομπής «Μπαμπάδες» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους αγαπημένους της γονείς αποκαλύπτοντας γιατί παρομοίαζε την μητέρα της με τον… Ηλία Ψινάκη!

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου εκμυστηρεύτηκε στον συνάδελφο της πως «η σχέση με την μαμά μου δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, ήταν ίδια όπως είναι και τώρα. Έχουμε μια σχέση λατρείας αν και δεν ακολουθούσα πάντα τις συμβουλές της. Η μαμά μου δεν είναι στη… σφαίρα του πραγματικού! Έχει έναν σουρεαλισμό η σκέψη της και πάντα την παραλλήλιζα με την Άννα Παναγιωτοπούλου στα τρελά των ρόλων της. Έχει την ατάκα, έναν ωραίο γλυκό κυνισμό το χιούμορ της και πάντοτε την φώναζα «μάνα – μάνατζερ» γιατί είχε και έχει άποψη για τον χώρο μας».

«Για ένα διάστημα την φώναζα Ηλία! Την εποχή του Ψινάκη, ναι. «Θα πας να το κάνεις αυτό» μου έλεγε και της απαντούσα, «Ηλία μου, δεν θα το κάνω αυτό που λες». Στο μεγάλωμα των παιδιών μου βέβαια την άκουγα επειδή ξέρει και είχα μια βοήθεια».

«Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα δίπλα μου, ήρεμη δύναμη και τεράστια βοήθεια στα πάντα. Ήρεμα, αθόρυβα. Είναι σπουδαίος ο μπαμπάς μου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.