Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Έχω περάσει πολύ δύσκολες συνεργασίες με συμπεριφορές του παλιού… κακού καιρού»

Κωνσταντία Χριστοφορίδου

"Οι ατάκες που έλεγα στους Στάβλους δεν θα μπορούσαν να ειπωθούν σήμερα. Αν έκανες τότε τηλεόραση, δεν σκεφτόσουν πώς θα πληρώσεις το νοίκι σου", παραδέχεται η ηθοποιός.

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Η γνωστή ηθοποιός, που απέκτησε τεράστια δημοτικότητα μέσα από τον ρόλο της ως «Λιλίκα Καλλίτση» στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», μιλά στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο για τη σύγχρονη κωμωδία, το politically correct αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει στο παρελθόν.

«Στο θέατρο δεν μπορώ να πω ότι έχω περάσει και πολύ καλά. Πιο πολύ έχει να κάνει με τις συνεργασίες, ειδικά στην κωμωδία τα πράγματα είναι πάρα πολύ άγρια. Έχω περάσει πολύ δύσκολα από συμπεριφορές του παλιού… κακού καιρού», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει στραφεί και στο TikTok.

«Την εποχή των Στάβλων η δική μου γενιά πέρασε την απόλυτη ξεγνοιασιά. Αν έκανες τηλεόραση, δεν σκεφτόσουν πώς θα πληρώσεις το νοίκι σου ή πώς θα βγεις το βράδυ να πιείς ένα ποτό. Αν έκανα οικονομία, θα είχα αγοράσει σπίτι τότε», δηλώνει στη συνέχεια η δημοφιλής ηθοποιός.

«Πάρα πολλά δεν λέγονται σήμερα στις κωμωδίες. Κατ’ αρχάς θυμάμαι την ατάκα που έλεγα εγώ στους Στάβλους στη Σμαρούλα… αυτή η ατάκα δεν θα μπορούσε να υπάρχει, ούτε ο ίδιος ο ρόλος και να κάνεις κωμωδία με αυτό», επισημαίνει η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

«Μία μόδα είναι οι σειρές εποχής και όπως κάθε μόδα έτσι σίγουρα θα περάσει και αυτή. Δεν μπορείς να παίρνεις κονσέρβα κάτι και επειδή πέτυχε μία σειρά στην Ισπανία να την κάνεις ή επειδή πέτυχε μία σειρά με ένα χωριό να βλέπουμε ξαφνικά 50 σειρές με χωριά τα τελευταία 5 χρόνια», σχολιάζει η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για τα σύγχρονα ελληνικά σήριαλ.