Κόμπλαρε τον συνεργάτη της με τα καψόνια η Μπουσδούκου!

Του την είπε για το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλλς»!

Μπορεί να είναι τα χρόνια που πέρασαν, μπορεί να ήταν και η γοητεία του Jason Priestley, μπορεί να ήταν και τα λόγια του παπά πάντως τέτοιο καψόνι θα το θυμάται ο συνεργάτης της Άννας Μπουσδούκου που ίδρωσε κυριολεκτικά για να βγάλει το θέμα των αγαπημένων εκπομπών και σειρών που προβάλλονταν τα μεσημέρια, μετά το σχολείο. Μιλά εσύ, πάψε εσύ… κάπως έτσι πήγε η κουβέντα… με την κορύφωση στην σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλλς» όπου εκεί η Άννα Μπουσδούκου δεν σήκωνε κουβέντα.

«Θέλω να ακούσουμε και λίγο. Δεν μπορούμε να ακούσουμε λίγο; Μίλα εσύ!» είπε η δημοσιογράφος για το «Γυμνάσιο Ντεγκράσι». Ούτε φράση δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει και …
«Εδω, εδώ, εδώ μη μιλάς τώρα! Μίλα!»
«Α! Μου επιτρέπεις, ευχαριστώ!», 
«Μα θα σκάσεις, να μην απολαύσουμε κάτι!»
Με αυτά και με αυτά όμως το βίντεο πέρασε στο Μπέβερλι Χίλλς, ωστόσο ο συνεργάτης της συνέχισε να μιλά για το «Γυμνάσιο Ντεγκράσι» με την δημοσιογράφο να του κάνει νοήματα!
«Όταν λες ψέματα στον αέρα να ξέρεις ότι προδίδεσαι πάντα!» Γιατί ρώτησε εκείνος απορημένος. «Γιατί μιλάμε για το Μπέβερλι Χιλλς, εσύ έχεις πάει αλλού! Όχι, είναι που μου λέει ότι τα έβλεπε όλα. Πόσο είσαι; 18;»

https://www.youtube.com/embed/fmroKD7yRjI