Κόλαση στο MasterChef: «Θα τους γ…ω όλους»

MasterChef

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef προέκυψαν με εντάσεις.

Η Κόκκινη ομάδα είναι η μεγάλη ηττημένη από την ομαδική δοκιμασία του MasterChef και έπρεπε να επιλέξουν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας δεν έλειψαν τα καρφιά ανάμεσα στους συμπαίκτες τόσο που τόνιζαν ότι ο ένας έφταιγε για τα λάθη του άλλου. Ο Διονύσης ζήτησε να παραχωρηθεί αλλού η ασυλία που κέρδισε δίχως αυτό να γίνεται δεκτό ενώ ο Γιάννης δέχτηκε άλλη μια φορά τα πυρά σαν αρχηγός της ομάδας. Έτσι μετά από ένα γύρο ψηφοφορίας με εντάσεις ο δεύτερος υποψήφιος, που θα μονομαχήσει μαγειρικά με την Χριστίνα Παπαοικονόμου είναι η Μαρία Λαζαρίδου, που ψηφίστηκε γιατί δεν πίστεψε στην ομάδα της.

Στην δεύτερη θέση για να προκύψει ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση υπήρξε τριπλή ισοψηφία κι έτσι ο Γιάννης, ως αρχηγός της ομάδας, επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωστή Αλεξάκη, που εκνευρίστηκε λέγοντας ότι δεν υπάρχουν αρχές. Από την άλλη ο Πάνος μετέφερε στον Γιάννη ότι όταν πάει σπίτι θα τους γ….ι όλους, προφανώς επειδή δεν του αρέσει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τους.