Κόλαφος ο Νίκος Καρβέλας για τα Τέμπη: «Ηθικοί αυτουργοί, εγκληματίες ο Μητσοτάκης και ο Καραμανλής»

Νίκος Καρβέλας

"Άκουσα κάπου αυτόν τον Άδωνι να λέει ότι νιώθει τον πόνο των γονέων. Πρόστυχα ψεύτης".

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρβέλας το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης και συγγραφέας ρωτήθηκε για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, κατηγορώντας ευθέως τον πρωθυπουργό και τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή.

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ τον πόνο αυτών των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους, όπως μπόρεσε να το κάνει αυτός ο υπουργός ο Σπυρίδων-Άδωνις… γνωστός. Ρώτησα: έχει πεθάνει κανένα παιδί του; Τότε δεν μπορεί να μιλάει άρα λέει ψέματα και υποκρίνεται. Το να υποκρίνεσαι με την οδύνη του ανθρώπου και να φαίνεσαι τόσο πρόστυχα ψεύτης και υποκριτικής θα έπρεπε να πατάσσεται πάρα πολύ άσχημα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρβέλας.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να λογοδοτήσουν και να υποφέρουν πάρα πολύ», τόνισε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης για το έγκλημα στα Τέμπη.

Νίκος Καρβέλας: «Δεν έχω καθόλου λεφτά, ποτέ δεν είχα, κάποτε τραγουδούσα με 1 ευρώ μεροκάματο».

«Αν έπρεπε να αποφανθώ ποιος πρέπει να πληρώσει, το λέει το Σύνταγμα: ο αρχηγός του Κράτους, ο υπεύθυνος για τους υπουργούς είναι ο πρωθυπουργός και ο αμέσως επόμενος (υπεύθυνος) είναι ο υπουργός Μεταφορών. Υπέγραψε τη σύμβαση 717 και δεν προειδοποίησαν τους πολίτες να μην μπαίνουν στα τρένα, γιατί είναι επικίνδυνα για τη σωματική τους ακεραιότητα», υπογραμμίζει ο Νίκος Καρβέλας.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι ηθικοί αυτουργοί, θα έπρεπε να παραπεμφθούν και να μπουν μέσα για πάρα πολλά χρόνια. Αυτοί είναι οι εγκληματίες, πρέπει να πάνε όλοι μέσα», κατέληξε στο σχόλιό του για το πολύνεκρο δυστύχημα ο Νίκος Καρβέλας.