Κόλαφος ο Μάνος Ψιστάκης για Γιώργο Κιμούλη: «Φερόταν απάνθρωπα, απαξιωτικά»

Μάνος Ψιστάκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Μάνος Ψιστάκης στο Happy Day.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Μάνος Ψιστάκης, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ αποκάλυψε πως έρχονται καταγγελίες και για άλλους μεγάλους σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές.

«Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα βγουν πράγματα στην επιφάνεια πολύ πιο σοβαρά για άλλους ανθρώπους, όχι για τον Γιώργο. Ο Γιώργος δεν κάνει τέτοια πράγματα, μιλάμε για τη σεξουαλική παρενόχληση και άλλα θέματα. Θα διαπιστώσετε ότι λαοφιλείς πρωταγωνιστές έχουν χρησιμοποιήσει την εξουσία τους για να κάνουν ότι θέλουν να κάνουν απέναντι σε κοπέλες που μόλις έχουν βγει από τη δραματική σχολή ή σε κοπέλες που έχουν κάνει 1-2 ρόλους και δεν είναι ονόματα για να μπορέσουν να αντιδράσουν», είπε αρχικά ο Μάνος Ψιστάκης.

Στη συνέχεια ο Μάνος Ψιστάκης τόνισε: «Αυτοί οι 5-6 άνθρωποι, οι πρωταγωνιστές, είναι πανίσχυροι. Αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη, πράγματι, το κρατάω 20 χρόνια μέσα μου. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες στο γύρισμα, σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει εντελώς και σταμάτησε να μου μιλάει μέχρι να τελειώσει η δουλειά, μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια».

«Ο άνθρωπος αυτός, όλο το ταλέντο του, όλη αυτή τη δύναμή του και όλη αυτή την εξυπνάδα του, το απίστευτο IQ του και τη δυνατότητα να αναλύει καταστάσεις, τη διοχετεύει ξαφνικά στο να εκμηδενίζει τους συνεργάτες του, στο να φέρεται απάνθρωπα, απαξιωτικά, ειρωνικά, να με πετάει στην άκρη», πρόσθεσε επίσης ο Μάνος Ψιστάκης.