«Κόλαφος» ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother: «Ήταν τοξικό αυτό το πράγμα, Χριστέ μου που έμπλεξα»

Χάρης Βαρθακούρης

"Από ένα σημείο και μετά, το οποίο είναι κακό να το παραδέχομαι, σταμάτησα να το βλέπω" αποκαλύπτει ο Χάρης Βαρθακούρης

Στο Στούντιο 4 βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο πρώτος καλλιτέχνης και γιος του Γιάννη Πάριου αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίασε το ριάλιτι Big Brother εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν άντεχε ούτε και ο ίδιος να το παρακολουθήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης εκμυστηρεύτηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως «συνειδητοποίησα ότι πήγα να παρουσιάσω κάτι το οποίο δεν θα το έβλεπα εν τέλει, μιλάω για το Big Brother. Συνειδητοποιώ λοιπόν ότι παρουσιάζω κάτι το οποίο δεν μου αρέσει, αν καθόμουν σπίτι μου, να το δω και οφείλω αυτό να το παρακολουθώ και να ξέρω τα πάντα. Έκανα βεβαίως την προσπάθεια να το αγαπήσω αλλά δεν πέτυχε, δεν έδεσε το γλυκό ποτέ. Από ένα σημείο και μετά, το οποίο είναι κακό να το παραδέχομαι, σταμάτησα να το βλέπω».

«Πήγαινα στο live και είχα φροντίσει να μου στέλνουν την περίληψη. Ότι δηλαδή αυτός τσακώθηκε με εκείνον, που ήταν όμως κάθε βδομάδα τα ίδια άτομα που τσακώνονταν με τα ίδια πρόσωπα. Ήταν τοξικό αυτό το πράγμα. Ήταν ένας μόνιμος καβγάς ατόμων, ομάδων, για τέσσερις μήνες και δεν άλλαζε το πράγμα. Άλλαζαν οι μέρες αλλά ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν μπορώ να βλέπω τρελούς, συγγνώμη για την λέξη αλλά εννοώ πως έχουν γίνει έτσι από τον εγκλεισμό, να τσακώνονται».

«Αν το σκεφτείς το Big Brother είναι ένας μόνιμος τσακωμός ομάδων και ατόμων. Μπορεί να υπάρχουν αναλαμπές φιλίας αλλά συνέχεια καθόμαστε σε έναν καναπέ και λέμε «εσύ έκανες εκείνο» και «εσύ έκανες εκείνο». Ένα τοξικό πράγμα που λέω «Χριστέ μου που έμπλεξα». Αυτό το πράγμα όμως έβαζε φαγητό εκείνη την περίοδο στο τραπέζι μου» τόνισε ακόμα ο Χάρης Βαρθακούρης στη νέα του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.