«Κόλαφος» η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Δεν θα μου πεις εσύ ότι δεν θα κάνω εγώ παιδί»

Πέγκυ Τρικαλιώτη

"Για το παιδί μού είχαν πει πως αποκλείεται, "ξέχνα το" και είχα πάντα στο μυαλό μου την υιοθεσία" τονίζει, μέσα σε όλα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Πρωϊαν σε είδον» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδί, δεν το δέχθηκα. Πιστεύω στις μαγικές μας, όλων, δυνάμεις. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που τα θέλουμε πραγματικά. Ναι, μπορούμε να τα κάνουμε. Είναι θέμα ενεργειακό κατά τη γνώμη μου. Αν φορτίσεις κάτι πάρα πολύ θετικά και ενεργειακά, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσεις κάτι που σου έχουν πει οι άλλοι ότι αποκλείεται να γίνει».

«Για το παιδί μού είχαν πει πως αποκλείεται, «ξέχνα το» και είχα πάντα στο μυαλό μου την υιοθεσία. Είχα δηλαδή κατά νου πως άμα δεν συμβεί η εγκυμοσύνη, δεν έχει καμία σημασία αν θα γίνω βιολογικός γονιός. Και είπα ότι θα προσπαθήσω γιατί δεν μπορεί να μου πει κάποιος όχι για αυτό που πραγματικά έχει έρθει το σώμα μου να κάνει. Γιατί εγώ ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και κάνω πράγματα που είναι παλαβά! Δεν θα μου πεις εσύ ότι δεν θα κάνω εγώ παιδί. Και το έκανα».

«Μετά από αυτό επικοινώνησαν πολλές γυναίκες μαζί μου. Παιδιά, είναι πολύ συγκινητικό όσα λάμβανα στα social media» συμπλήρωσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.