Κόλαφος η Νένα Χρονοπούλου για τα ΜΜΕ: «Είχε δολοφονηθεί ο σύζυγος μου και είχα λινκ έξω από το σπίτι για μήνες»

Νένα Χρονοπούλου

"Δεν μπορούσα να βγω ούτε στο μπαλκόνι" εξομολογείται η Νένα Χρονοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου στον Άγγελο Βουράκη και την κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, την Παρασκευή, στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, δε, η ηθοποιός και συγγραφέας εστίασε στις αντιδράσεις που έχει λάβει από τους συμπολίτες μας κρατώντας από το χέρι τον γιο της καθώς και την στάση που κράτησαν τα media στις δύσκολες στιγμές της.

Ειδικότερα, η Νένα Χρονοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ανάγκη της συγγραφής του βιβλίου προέκυψε από τα βλέμματα που έχω αντιμετωπίσει εγώ πολλές φορές κρατώντας από τον χέρι τον μικρό Χρηστάκο. Τώρα ο γιος μου έκλεισε τα 19. Έχω δει και την απέχθεια, έχω δει και τον φόβο, έχω αντιμετωπίσει και την υποκρισία  και σχόλια του τύπου «αχ τι έχει το παιδάκι;» και «γιατί βγήκε έτσι;». Μάλιστα, όχι από μικρά παιδιά, δυστυχώς από μεγάλους και από ανθρώπους τρίτης ηλικίας».

«Πολλές φορές τα ΜΜΕ ξεπέρασαν το όριο στη ζωή μου. Το πιο τραγικό ήταν όταν είχε δολοφονηθεί ο σύζυγος μου και είχα λινκ έξω από το σπίτι για μήνες. Δεν μπορούσα να βγω ούτε στο μπαλκόνι. Δεν ήμουν σε θέση να δώσω καμιά συνέντευξη».

«Όπως επίσης είχα και ανθρώπους που, όταν ήμουν έγκυος και ήμουν κλινήρης στο κρεβάτι για πεντέμισι μήνες, ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν: «Είσαι έγκυος και δεν μου το έχεις πει; Φέρνω τώρα κάμερα». Και εγώ αιμορραγούσα σε όλη την εγκυμοσύνη μου, δεν ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω παιδί ή αν θα είμαι έγκυος ή αν δεν θα είμαι έγκυος» πρόσθεσε, επίσης, η Νένα Χρονοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.