«Κόλαφος» η Νανά Παλαιτσάκη για τον Παπανώτα: «Αυτά που λέει προκύπτουν από αντιζηλία για αυτό που δεν μπορεί να είναι

Νανά Παλαιτσάκη

"Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες" δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε με αιχμηρά σχόλια για την Νόνη Δούνια και το γεγονός ότι θα κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές. Όσα είπε για τις ικανότητές της, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα με την Νανά Παλαιτσάκη να αντιδρά μέσα από το Mega Καλημέρα και να στρέφει τα βέλη εναντίον του.

«Η Νόνη κατ΄αρχάς είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής, που εκλέχτηκε στον Πειραιά σε μία πάρα πολύ δύσκολη περιφέρεια. Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες. Είναι η δεύτερη που αναφέρεται, μετά από την Μπέττυ Μαγγίρα. Δυστυχώς τα στερνά τιμούν τα πρώτα λένε. Από έναν άνθρωπο που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται μορφωμένος, ότι έχει γνώσεις και βρίσκεται στα media τόσα πολλά χρόνια, θα περίμενα μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά» είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Επειδή τον ενδιαφέρει να κατέβει στην πολιτική, θα μπορούσα να πω ότι αυτά τα οποία λέει προκύπτουν από μία αντιζηλία για αυτό που δεν μπορεί να είναι. Πιάνει την κ. Μπέττυ Μαγγίρα και την κατακρίνει για την ηλικία της, κάτι το οποίο είναι τελείως απαράδεκτο και την κ. Νόνη Δούνια για το πως και για το γιατί θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο κι αν πάει. Έχει ανακοινωθεί; Η Νόνη είναι μία γυναίκα, η οποία καταξιώθηκε, ψηφίστηκε, έχει γνώσεις, δομημένη προσωπικότητα και δεν μπορεί να αποδομείται καμία κυρία με αυτόν τον τρόπο» πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.