Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα για το MEGA Καλημέρα: «Γιατί ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει και υπάρχει ένας θυμός;»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Δεν μπορεί να μην πήρε αυτό που της άξιζε η εκπομπή; Γιατί από νούμερα δεν είναι ότι ήταν η χειρότερη εκπομπή του καναλιού..."

Την πρόωρη αυλαία για το MEGA Καλημέρα σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με την τηλεοπτική της παρέα, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1. Μάλιστα, μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια της εκπομπής εξέφρασε την προσωπική της απορία γύρω από την αναζήτηση… φταίχτη για αυτή την έκβαση του καθημερινού μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η θετική στάση που βλέπω από τον Θανάση Πάτρα. Γιατί δηλαδή πρέπει κάποιος να φταίει; Γιατί μπορεί να φταίει ένας ή όλοι; Να σα πω κάτι, αυτή η εκπομπή πέρασε από 40 κύματα! Άλλαξε ώρες, πήγε μπρος, πίσω, πάνω, κάτω και φέτος και πέρσι με τις εκλογές, αν θυμάστε. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να φταίει ένα πρόσωπο ή όλοι. Μπορεί όλοι να έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης, εντάξει, να μην κάναμε καλά τη δουλειά μας, όλοι όμως είμαστε επαγγελματίες. Δεν θέλουμε να πάει καλά η δουλειά;».

«Κάτι γίνεται εκεί, ψάχνουν να δουν ποιος φταίει. Δηλαδή κάτι έχει ο καθένας μέσα του. Ας πούμε, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δείχνει πολύ εκνευρισμένος και πολύ ενοχλημένος. Όταν πιστεύεις όμως ότι κάποιος φταίει, γιατί δεν βγαίνεις να το πεις; Φταίει το κανάλι, φταίει ο τάδε, φταίει η παρουσιάστρια. Ίσως να του την έχει σπάσει που δεν πήγε η εκπομπή καλά αλλά συμβαίνει αυτό. Είναι η μόνη εκπομπή που κόπηκε, παιδιά;».

«Πρέπει να υπάρχει ένας λόγος που κόβεται μια εκπομπή; Δεν μπορεί, ρε παιδί μου, να μην πήρε αυτό που της άξιζε αυτή η εκπομπή; Γιατί από νούμερα δεν είναι ότι ήταν η χειρότερη εκπομπή του καναλιού! Άρα μπορεί να κόστιζε περισσότερο σαν εκπομπή και να μη σύμφερε το κανάλι να την συνεχίσει; Μπορεί να μην άρεσε στο κανάλι αυτή η εκπομπή; Χίλια δυο μπορεί! Αλλά γιατί ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει και υπάρχει ένας θυμός; Υπάρχει κάτι, ένας αναβρασμός από κάτω» πρόσθεσε, επίσης, η Μπέττυ Μαγγίρα στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.