Κόλαφος η Kader κατά Hikmet και Τούρκων συμπαικτών! «Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτές τις μέρες»

Kader Karakaya

«Χτύπησα στο στήθος και οι μόνοι που ενδιαφέρθηκαν ήταν η Αφροδίτη, η Δήμητρα και ο Νίκος».

Στο Survivor Πανόραμα της Τουρκίας βρέθηκε η Kader Karakaya, η οποία ξέσπασε κατά του Hikmet Tugsuz και των περισσότερων συμπαικτών της.

«Ο Χικμέτ στο νησί είχε αυταρχικό χαρακτήρα. Όλοι φοβούνταν πολύ τον Χικμέτ. Οι επιδόσεις του ήταν πολύ καλές, τον εκτιμούσα γι’ αυτό, αλλά ήταν πολύ αυταρχικός. Ακόμη και να έκανε λάθος, οι άλλοι τον ακολουθούσαν επειδή  φοβόντουσαν να αντιμετωπίσουν τον Χικμέτ. Με στεναχώρησε που δεν με υπερασπίστηκε ο Γιουσούφ επειδή ήξερε ότι εγώ ήμουν δεύτερη στα στατιστικά των κοριτσιών. Η επίδοσή μου είναι στη δεύτερη θέση μετά τη Σεντά. Εγώ φέρνω πολλές νίκες στην ομάδα. Ο Χικμέτ μου είπε να αποδεχτώ πως δεν έχω ταλέντο και πως είμαι η πιο αδύναμη στην ομάδα.

Ο Χικμέτ θα παραμείνει στο μυαλό μου ως βοσκός, θα τον κρίνει ο θεός. Δεν θα ξεχάσω αυτά που μου έχει κάνει. Χτύπησα πολύ στο στήθος και με βοήθησε η Αφροδίτη. Στο τέλος, η Αφροδίτη, η Δήμητρα και ο Νίκος ενδιαφέρθηκαν για το πώς είμαι. Από τους συμπαίκτες μου, κανένας. Καλά έκανα και δεν τους αγκάλιασα γιατί ξέρω τι έζησα με αυτούς. Κατέστρεψαν τη ζωή μου στο Survivor, με πίεσαν πολύ ψυχολογικά. Η Σεντά, με τα μητρικά αισθήματα προσπάθησε να μας πιέσει ψυχολογικά. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτές τις μέρες, καλά έκανα και δεν τους αγκάλιασα», είπε η Kader Karakaya.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!