Κόλαφος η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Δημήτρη Ρόκκο: «Έλεος, ξεφτίλα, να υπάρχει κι ένα όριο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα πατώντας πάνω σε ονόματα ανθρώπων», λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ξέσπασε κατά του Δημήτρη Ρόκκου για τις αναρτήσεις που είχε κάνει για την Ιωάννα Τούνη.

«Πήρε παραπάνω έκταση, εγώ απλά είπα τη γνώμη μου», είπε ο Δημήτρης Ρόκκος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τις αναρτήσεις που είχε κάνει.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε από την πλευρά της: «Θα εκφραζόμουν πολύ άσχημα, αλλά η Ιωάννα με σταμάτησε. Το ότι ένας άνθρωπος επειδή δεν έχει καταφέρει ούτε μέσω του μπαμπά του να πάρει τη δημοσιότητα ή τη δουλειά που θέλει να έχει και να αποκτήσει στη ζωή του την καριέρα που θέλει και δεν την έχει καταφέρει και προσπαθεί να την πάρει πατώντας πάνω σε ονόματα ανθρώπων που δεν του έχουν φταίξει σε τίποτα…

Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα; Να γυρνάς και να λες αυτή τη λέξη; Αν σε μάθανε εσένα έτσι, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι. Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο. Εκνευρίστηκα που είδα ξανά το συγκεκριμένο άτομο. Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου; Εγώ δεν τον ήξερα. Του κάνω το αντίστροφο για να καταλάβει πόσο άσχημο είναι».