«Κόλαφος» η Άννα Ζηρδέλη: «Υπάρχει πολύ κακία και βρωμιά στον χώρο μας»

Άννα Ζηρδέλη

"Με ενδιαφέρει να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να μην ντρέπομαι" δηλώνει, μεταξύ πολλών άλλων, η Άννα Ζηρδέλη.

Η Άννα Ζηρδέλη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» με την Μπέττυ Μαγγίρα την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική δημοσιογράφος τοποθετήθηκε με σαφήνεια για το εργασιακό μπούλινγκ και όλη την βρωμιά, όπως η ίδια χαρακτήρισε, που περιβάλλει τον χώρο της τηλεόρασης.

Ειδικότερα, η Άννα Ζηρδέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε μια συνεργασία ζυγίζεις από την αρχή τα πράγματα, τις καταστάσεις και λες «εγώ είμαι μέχρι εδώ». Δηλαδή αφήνεις στον άλλον τα περιθώρια να ξεπεράσει τη γραμμή που εσύ θα θέσεις. Πολλές φορές όταν βρίσκεσαι σε ένα καινούργιο περιβάλλον και λες «ξεκινάμε και κάνουμε αυτό» αλλά εγώ, με την καλή μου την καρδιά, θέλω να κάνω άλλα πέντε. Ο άλλος όμως μπορεί να πατήσει πάνω σε αυτό και να το εκμεταλλευτεί. Φτάνει σε σημεία να τεντώσει ουσιαστικά τα νεύρα σου, τις αντοχές σου και όχι μόνο».

«Μου έχει, επειδή πάντα κάνω πράγματα παράλληλα γιατί μου αρέσει και το αγαπώ, να φτάσω σε σημείο να πρέπει να πω «φτάνει» αλλά να μην το πω και να πιεστώ μέσα μου. Τα τελευταία χρόνια πλέον λέω «όχι, είναι ως εδώ». Μπορώ να κάνω 10 πράγματα, θα κάνω όμως 5 γιατί βλέπω ότι κάποια μπορεί να μην εκτιμηθούν. Πολλά τα παίρνω και τα κρατάω αλλά γυρίζω και μιλάω πάντα. Δηλαδή «με ενοχλεί αυτό, τελείωσε» και δεν θα το πω πίσω από την πλάτη σου. Επίσης, αν ακουστεί κάτι όπως «είπες αυτό;», «ναι το είπα» και θα γυρίσω να στο πω. Δεν θα σου πω «όχι δεν το έχω πει» αλλά στην πραγματικότητα θα το έχω πει και μιλάω πάντα με αποδείξεις».

«Δεν με νοιάζει αν αντέχεται η αλήθεια, εγώ είμαι καλύτερα γιατί με ενδιαφέρει να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να μην ντρέπομαι. Υπάρχει στον χώρο μας πολύ κακία, πολύ βρωμιά. Σε όλους τους χώρους αλλά εμείς είμαστε και σε ένα κομμάτι όπου εκτιθέμεθα παραπάνω Και μας αρέσει αυτό και το απολαμβάνουμε, μην λέμε ψέματα. Είναι τόσο ωραίο να σηκώνεσαι, να θέλεις να πας στη δουλειά σου και να λες «ναι, θα κάνω και αυτό», «ναι, φαίνεται η δουλειά μου και επιβραβεύομαι». Να έχεις όμως κάποιον και να σκέφτεται: τώρα έχω βρει τα κουμπιά της, θα την πατήσω για να πέσει» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Άννα Ζηρδέλη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.