Κόλαφος για Sunday Live: «Αυτός που το σχεδίασε να σηκώσει το χέρι του, να ξέρουμε που θα ρίξουμε…»

Sunday Live

"Ο άνθρωπος ξεκινάει κάτι καινούριο και αμέσως κόβεται! Δεν θυμάμαι καν πόσες εκπομπές έχουν κοπεί"! - "Αν δεν μπορούν να τα προβλέπουν να κάνουν άλλη δουλειά. Πατωματζήδες, παπουτσήδες, οδηγός νταλίκας..."

Το Sunday Live κόπηκε στα 4 επεισόδια λόγω χαμηλής τηλεθέασης και ο απόηχος είναι μεγάλος. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς πρωταγωνιστούν σήμερα στο σύνολο των τηλεοπτικών συζητήσεων στις life style εκπομπές. Στο Happy Day, κατά τη διάρκεια μιας σχετικής κουβέντας, ακούστηκαν πολλά…

«Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τον Νίκο τα τελευταία χρόνια. Ο άνθρωπος ξεκινάει κάτι καινούριο και αμέσως κόβεται! Δεν θυμάμαι καν πόσες εκπομπές έχουν κοπεί!», άνοιξε την κουβέντα η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος ανέφερε: «Ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις. Μπορεί να έχει ένα ταλέντο, ένα χιούμορ, μπορεί να είναι καλός ηθοποιός, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όποιος είναι καλός ηθοποιός είναι καλός παρουσιαστής. Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, τι θα έλεγες; Είμαι εγώ οδηγός νταλίκας, παίρνω την νταλίκα μια φορά τη στουκάρω σε έναν τοίχο, πέντε φορές τη στουκάρω και θα πεις… Ε, όχι! Τον λες και οδηγάρα»!

«Αν έμπαινες για 10 λεπτά κι έβλεπες αυτό το τηλεδικαστήριο, δεν καταλάβαινες τι έβλεπες», παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ήταν αυτό το σημείο που ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε σαφή θέση στο θέμα:

«Αυτός που το σχεδίασε να σηκώσει το χέρι του, να ξέρουμε που θα ρίξουμε…

Όταν κάνεις τηλεόραση σε κανάλια μεγάλα, παίζεις με εκατομμύρια. Κάποιοι άνθρωποι πληρώνονται με παχυλούς μισθούς για να προβλέπουν αυτά που εγώ κατάλαβα σαν τηλεθεατής σε 5 λεπτά. Αν δεν μπορούν να τα προβλέπουν να κάνουν άλλη δουλειά. Πάντα θα μπορούσαν να υπάρχουν πατωματζήδες, παπουτσήδες, οδηγός νταλίκας που είπα πριν…

Υπάρχει μια αδικία στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η φιλοδοξία του κάθε παρουσιαστή είναι θεμιτό πράγμα, γιατί αν δεν είναι φιλόδοξος ο παρουσιαστής δεν θα μπορεί να κάνει ποτέ επιτυχία. Η ασχετοσύνη του σχεδιασμού του προγράμματος δεν είναι θεμιτό. Δεν μπορείς να παίρνεις ένα σωρό χρήματα γιατί είσαι ο ειδικός να σχεδιάσεις ένα πρόγραμμα σε έναν μεγάλο σταθμό και να παθαίνεις τις αποτυχίες τη μία μετά την άλλη παταγωδώς και να λένε όλοι πόσο πραγματικά ταλαντούχος είσαι και καλός. Λυπάμαι που ο Νίκος χρεώνεται αυτό».

Διαβάστε όλα τα νέα για το Sunday Live εδώ…