Κοκκίνισε η Αγγελική Ηλιάδη! Αποκάλυψε πρώτη φορά τον έρωτα της με πασίγνωστο τραγουδιστή!

Αγγελική Ηλιάδη

«Τον λάτρευα. Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του» αποκαλύπτει η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε στην κουβέντα της στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά τον μεγάλο έρωτα που είχε στον Χρήστο Δάντη όταν ήταν μικρή. Ανέφερε μάλιστα πως τα ωραιότερα της Χριστούγεννα έχουν συνδυαστεί με τα «Δαχτυλικά Αποτυπώματα» και όταν τον είχε δει από κοντά είχε τρελαθεί…

[dfp_ads id=236982]

«Τα ωραιότερα μου Χριστούγεννα; Θα γελάσεις… Ήταν όταν ο μπαμπάς μου μού έκανε πολύ συγκεκριμένο δώρο που ήμουν τότε μικρό κοριτσάκι. Από έναν πολύ αγαπημένο συνάδελφο, που εγώ τότε ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο Χρήστος Δάντης. Ο μπαμπάς μου μού είχε φέρει τότε τον δίσκο του, τα «Δαχτυλικά Αποτυπώματα». Τον λάτρευα. Ήμουν ερωτευμένη με τον Χρήστο Δάντη. Είχε συνεργαστεί με τη γιαγιά μου κάποια στιγμή. Και με παίρνει λοιπόν η γιαγιά μου μαζί της σε ένα μαγαζί που θα τραγουδούσαν παρέα. Και να έχω βάλει τα κλάματα εγώ επειδή τον έβλεπα και είχα τρελαθεί. Κοριτσάκι μικρό. Είχα έρωτα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Κι εκείνος ο δίσκος που είχε βγάλει τότε, είχε αυτά τα πολύ όμορφα τραγούδια.

Δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ. Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένας υπέροχος καλλιτέχνης και γράφει και εκπληκτικά κομμάτια. Μακάρι κάποια στιγμή να συνεργαστούμε Ευτυχώς δεν με θυμάται τότε ο Χρήστος γιατί όπου πήγαινε και έκανε εκδηλώσεις έτρεχα από πίσω. Τον αγαπούσα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.