Κόκκαλο ο Σταρόβας από την «αδιάβαστη» νεαρή παρουσιάστρια: «Δεν είναι τόσο στο δικό μου στυλ…»

Σταρόβας

Ο Δημήτρης Σταρόβας επιστράτευσε χιούμορ και υπομονή... Απίθανος διάλογος!

Η υπομονή και κυρίως το χιούμορ του Δημήτρη Σταρόβα δοκιμάστηκαν αρκετές φορές το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην καλοκαιρινή εκπομπή του Epsilon, Splash. Αφού πρώτα βίωσε την on air παρατήρηση του Δώρου Παναγίδη προς τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τη Μαντώ Γαστεράτου ότι είναι κρυμμένος πίσω από τον καλεσμένο και δεν τον αφήνουν να μιλήσει, ο Δημήτρης Σταρόβας έπρεπε στη συνέχεια να συγκρατηθεί με τα όσα άκουγε από την Έλενα Κρεμλίδου.

[dfp_ads id=236982]

Ποια είναι η Έλενα Κρεμλίδου; Είναι το τέταρτο μέλος της ομάδας, η νεαρή που προ ημερών μας ενημέρωσε ότι γεννήθηκε στα μισά του 1996 και σήμερα θέλησε να μας παρουσιάσει μερικές από τις… συνέπειες αυτού του γεγονότος. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας για την επιστροφή των Δέκα Μικρών Μήτσων και τη συμμετοχή του Δημήτρη Σταρόβα σε αυτούς, η Έλενα έκανε τη δική της παρέμβαση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον παρακάτω διάλογο.

  • Ε.Κ.: Εγώ ως πιο νέα τηλεθεάτρια δεν είχα προλάβει του προηγούμενους Μήτσους, οπότε αυτό ήταν κάτι πολύ καινούριο…
  • Δ.Σ.: Πώς σου φάνηκε εσένα δηλαδή;
  • Ε.Κ.: Το παρακολούθησα ελάχιστα γιατί έτρεχα πολύ, αλλά νομίζω ότι… το χιούμορ μου άρεσε αλλά δεν είναι τόσο στο δικό μου στυλ.
  • Δ.Σ.: Ποιο είναι το δικό σου στυλ;
  • Π.Ρ.: Τον λες παλιακό τον άνθρωπο;
  • Ε.Λ.: Λίγο πιο νεανικό, πιο φρέσκο, δεν ξέρω… Νομίζω είχε λίγο την πιο παλιά…

Και κάπως έτσι γράφτηκε ο οριστικός επίλογος της θρυλικής σειράς…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…