«Κόκκαλο» η Ζενεβιέβ Μαζαρί με το φλερτ στο γύρισμα: «Συγγνώμη, με φλερτάρει;»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Ήταν λίγο σοκαριστικό" παραδέχθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο στο MEGA. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η παρουσιάστρια του First Dates αναφέρθηκε τόσο στα γυρίσματα του ριάλιτι της αγάπης όσο στην τηλεθέαση και το… φλερτ που δέχθηκε ακόμα και η ίδια σε αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται πως κοιτάζω τα νούμερα γιατί είναι ένας παλμός και θέλεις να ξέρεις. Απλώς πιστεύω ότι τα νούμερα και η τηλεθέαση που κάνεις στο Youtube, το πόσο σε παίζει το Tik Tok… δηλαδή εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα κοιτάξω μόνο τα νούμερα, θα κοιτάξω γενικότερα τι κάνουμε. Θα κοιτάξω τα πάντα, τα μηνύματα στα social media, με ενδιαφέρουν πολύ».

«Εννοείται ότι με επηρεάζουν τα αρνητικά μηνύματα, απλώς έχω μάθει να με κρατάει η ομάδα μου και να μου στέλνουν μηνύματα για να μου πουν «δεν θα απαντήσεις». Αν μπορούσα όμως θα απάνταγα σε όλους. Την κακοήθεια δεν την μπορώ αλλά έχω μάθει να μην της δίνω πλέον σημασία, ψέμα».

«Την ώρα των γυρισμάτων δεν το καταλάβαινα (σ.σ. να με φλερτάρει διαγωνιζόμενος στο First Dates). Μετά όμως ξαφνικά ήμουν: «Συγγνώμη, με φλερτάρει;». Ήταν λίγο σοκαριστικό γιατί εκείνη τη στιγμή είναι τόσο πολύ η ενέργεια μου στο να δημιουργηθεί η σωστή κατάσταση μεταξύ τους και μετά ήμουν στον καναπέ και κατάλαβα ότι με φλερτάρει! Με φλερτάρει, εμένα».

«Ήμουν μαζί με τον σύζυγο μου εκείνη την ώρα, εννοείται και γέλαγε… Τι να πει; Μα το φλερτ είναι υγεία, το θέμα είναι πόσο κουκουρούκου άνθρωπος είμαι εγώ που δεν το είχα πάρει χαμπάρι τη στιγμή που συνέβαινε» πρόσθεσε, επίσης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον Αλέξη Μπαρτζώκα και την κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.