«Κόκκαλο» η Μπέττυ Μαγγίρα με το Survivor – «Για μένα αυτοί δεν είναι Survivors»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Όλοι είχαμε δει τον Τζέιμς να έχει κινητό, γι' αυτό ήξερε πως να κινηθεί και τι να πει. Για μένα αυτοί δεν είναι Survivors" σχολιάζει ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, Γιώργος Ταβλαδάκης.

Ένα πρωτοφανές σκηνικό έντασης πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να μένει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό στον αέρα της πρωινής της εκπομπής στο ΟΡΕΝ.

Συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε από το trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει στο Συμβούλιο του Νησιού ότι έχει «πιάσει» παίκτη της Κόκκινης Ομάδας στο δάσος με κινητό τηλέφωνο, αναφέροντας ξεκάθαρα πως πρόκειται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας αποχωρούν εξαγριωμένοι από το Συμβούλιο, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε ότι η καλύβα τους πιάνει φωτιά.

«Πρώτη φορά θα του το δώσουμε του Τάκη, μπράβο. Αν έπρεπε μία φορά να κάνεις έκρηξη, ήταν τώρα» σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να προσθέτει από την πλευρά του: «Δύο χρόνια το περίμενε αυτό. Του συνέβαιναν πράγματα και δεν τον πίστευαν, πάντα ήθελε το πάτημα και το άλλοθι και το ‘χει τώρα».

«Του ‘χω σούρει εγώ πέρσι του Τάκη… Όσοι παίκτες ήρθαν πέρσι εδώ μας είπαν ότι είχαν μέσα κινητά. Δεν μιλάμε για έναν, μιλάμε για πολλά άτομα» ανέφερε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Βέβαια είχαν κινητά μέσα στο παιχνίδι. Όλοι είχαμε δει τον Τζέιμς να έχει κινητό, γι’ αυτό ήξερε πως να κινηθεί και τι να πει. Για μένα αυτοί δεν είναι Survivors, γιατί πρέπει να τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού: δεν πρέπει να έχεις κινητό και άρα επικοινωνία με τους δικούς σου, δεν πρέπει να πληρώνεις για να τρως κρυφά, να κάνεις delivery» σημείωσε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

«Αν οι παίκτες είπαν στην παραγωγή ότι είδαν κάποιον με κινητό και η παραγωγή δεν έκανε κάτι για αυτό, για να τον τιμωρήσει ή να του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο, τι θα κάνουν κι οι παίκτες; Θα πουν φεύγουμε όλοι μαζί;» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αν θέλει η παραγωγή, σε κρατάει προφανώς. Κι εγώ αν είχα κινητό κι ήξερα τι να πω και μου έλεγαν ότι αυτό πουλάει, κι εγώ reality θα έκανα» συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.