«Κόκαλο» οι Μαχητές στο Survivor με τον Κονδυλάτο – «Δεν θέλω να σας ανεβάσω την πίεση»

Survivor

"Άμα χάνεις έναν αγώνα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα, τότε σημαίνει ότι είσαι παντελώς ανίκανος" ανέφερε ο Παντελής Κονδυλάτος στους Μαχητές του Survivor.

Η ήττα φάνηκε ότι κόστισε αρκετά στους Μαχητές του Survivor. Οι ίδιοι προσπαθούσαν να σκεφτούν τι έχει φταίξει κι έτσι απέδιδαν ότι η νίκη των Διασήμων προέκυψε περισσότερο από τύχη παρά από κάποια ιδιαίτερη ικανότητα.

Ο Παντελής Κονδυλάτος δεν μπορούσε να αντέξει τέτοια υποβάθμιση για την ομάδα του κι έτσι «χάρισε» πληρωμένη απάντηση στην αντίπαλη ομάδα λέγοντας: «Άκουσα την πρώτη παίκτρια να λέει ότι δεν χρειαζόταν κάποια ιδιαίτερη ικανότητα, αυτό έπιασα. Άμα χάνεις έναν αγώνα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα, τότε σημαίνει ότι είσαι παντελώς ανίκανος. Ας μην πω παραπάνω γιατί δεν θέλω να ανεβάσω την πίεση στους πολύ νεότερους αντιπάλους μας και να έχουμε κανένα περιστατικό απόψε και δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμος γιατρός.»

Στο τέλος ο Πάνος Καλλίδης τον χειροκρότησε ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεώρησε ότι είναι ειρωνική η αντιμετώπιση του Περικλή.