Κόκαλο η Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι σοκαριστικό, αν άλλες εκπομπές λειτουργούν έτσι, θλίβομαι»

Κατερίνα Καινούργιου

«Δουλεύω 21 χρόνια, αυτό δεν το έχω ξανακούσει στη ζωή μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της ασχολήθηκαν και σήμερα με την σοκαριστική υπόθεση του ξυλοδαρμού ενός 15χρονου από τον πατέρα του και τον θείο του. Η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου έκανε μια αποκάλυψη στη «Super Κατερίνα» που τους άφησε όλους άφωνους.

«Χθες στα πλαίσια του ρεπορτάζ και αφού επικοινωνήσαμε με τη μητέρα του 15χρονου, επικοινώνησα και με τον πατέρα, το τηλέφωνο του οποίου σήκωσε ο αδελφός του που είναι το πρόσωπο μαζί με το οποίο ο πατέρας φαίνεται να ξυλοκόπησαν τον 15χρονο. Όταν λοιπόν μίλησα με τον θείο του 15χρονου, μου είπε, “ακούστε να δείτε, όπως εσύ κάνετε τη δουλειά σας, έτσι κι εμείς θέλουμε αμοιβή και αν δεν έχετε να μου πείτε κάτι τώρα, καλέστε με μόνο για να μου πείτε ποια είναι η αμοιβή για να κάνω δηλώσεις για το θέμα» είπε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Δεν πάμε καλά. Δε ξέρω πώς λειτουργούν άλλες εκπομπές, αλλά αν λειτουργούν έτσι θλίβομαι. Δουλεύω 21 χρόνια, αυτό δεν το έχω ξανακούσει στη ζωή μου. Είναι σοκαριστικό. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που φέρεται να εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του ανιψιού του… Ζητάει λεφτά για να δώσει συνέντευξη και να μας πει τι έγινε στο περιστατικό… Ήθελε να του κάνουμε και οικονομική πρόταση. Ρε δε πάμε καλά».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο θείος του 15χρονου ξεκαθάρισε πως δε μιλά για μια αμοιβή 100 και 200 ευρώ αλλά για δεκάδες χιλιάδες ευρώ.