Κοινή Λογική: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1!

Κοινή Λογική

Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:30.

Στην Κοινή Λογική, η γνώμη είναι δημόσια και είναι δική μας! Όσα μας κάνουν να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε, να μαλώνουμε ή να γελάμε γίνονται διάλογος και παρέα στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η «Κοινή Λογική» κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 17 Σεπτέμβριου, στις 20:30, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, απλοί πολίτες βγαίνουν μπροστά και παίρνουν τον λόγο για να εκφράσουν τη γνώμη τους και να την μοιραστούν μαζί μας.

Θα ανοίξουν το σπίτι τους, θα μας υποδεχτούν στο χώρο εργασίας τους ή σε ένα καφενείο, σε ένα γυμναστήριο ή σε ένα κομμωτήριο, για να συζητήσουν on camera μεταξύ τους και μαζί μας όσα τους απασχολούν στην καθημερινότητα και στις σχέσεις τους.

Οι πρωταγωνιστές της «Κοινής Λογικής» μπορεί να είναι οι κολλητοί μας ή οι συνάδελφοί μας αλλά μπορεί να είναι και εντελώς άγνωστοι.

Μεταξύ μας, όμως, έχουμε κάτι κοινό… Ζούμε «από κοινού» την ίδια πραγματικότητα.

Βλέποντάς τους στην οθόνη θα πιάσουμε τον εαυτό μας να παίρνει και αυτός μέρος στη συζήτηση, να συγκινείται, να προβληματίζεται ακόμη και να διαφωνεί ή να γελάει με τη συντροφιά που θα μας κρατούν από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1, οι αληθινοί άνθρωποι της «Κοινής Λογικής».

«Κοινή Λογική». Αληθινοί άνθρωποι συζητούν και σχολιάζουν. Μεταξύ τους και μαζί μας.

Γιατί η γνώμη είναι δημόσια.

Πρεμιέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στον ΑΝΤ1!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!