Κλέων Γρηγοριάδης: «Ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι πολύ βαθιά διαταραγμένος»

Κλέων Γρηγοριάδης

Απασφάλισε ο Κλέων Γρηγοριάδης κατά του προφυλακισμένου συναδέλφου του!

Συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Κλέων Γρηγοριάδης την Παρασκευή και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. Ο δημοφιλής ηθοποιός και βουλευτής του Μέρα 25 αναφέρθηκε τόσο στην καθημερινότητα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και την απόφαση να βρεθεί σε αυτό, όσο και στους προφυλακισμένους συναδέλφους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλέων Γρηγοριάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα την τύχη από πολύ νωρίς να γίνω διάσημος και να αμείβομαι πάρα πολύ πλουσιοπάροχα. Επομένως είμαι κάποιος που δεν έχει ανάγκη να γίνει βουλευτής. Η αποζημίωση του βουλευτή είναι 5.000 ευρώ τον μήνα. Όμως, με όλο τον σεβασμό, εγώ έβγαζα περισσότερα. Υπήρχε εποχή που έβγαζα τέτοια χρήματα την ημέρα. Έτσι, ως ένας γνωστός ηθοποιός, θα μπορούσα και τώρα να βγάζω αυτό το ποσό πολύ άνετα».

«Βγάζω φλύκταινες, παθαίνω αναφυλαξίες στην ιδέα ότι άνθρωποι που παρίσταναν τους καλλιτέχνες φέρθηκαν σε καλλιτέχνες με αυτό τον απάνθρωπο τρόπο» υπογράμμισε ο Κλέων Γρηγοριάδης για το ελληνικό #metoo.

«Ο κύριος Λιγνάδης έχει το τεκμήριο της αθωότητας αυτή τη στιγμή, όπως και ο Φιλιππίδης και όλοι όσοι κατηγορούνται. Το έχω πει και στη Βουλή, ρωτήστε όλο το ελληνικό θέατρο που ξέρει. Δεν ξέραμε ότι βιάζει, ξέραμε όμως ότι είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ βαθιά διαταραγμένος» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και βουλευτής του Μέρα 25 στην εκπομπή του ΑΝΤ1.