Κλέλια Πανταζή: «Η απώλεια της Άννας Πολλάτου με κλόνισε, ακόμα συγκινούμαι…»

Κλέλια Πανταζή

«Τις προάλλες, κατά λάθος, την έπαιρνα τηλέφωνο, όταν βγήκα από τον γυναικολόγο με τον υπέρηχο…».

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη η εγκυμονούσα Κλέλια Πανταζή, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την τραγική απώλεια της Άννας Πολλάτου.

«Μπήκα στο μήνα μου, περιμένω τον μπέμπη από μέρα σε μέρα. Θα ονομάσω τον γιο μου Μιχαήλ – Άγγελο. Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι αν θα είμαι καλή μητέρα. Έχω πάρει 12 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Δεν θα στερηθώ κάτι για να μην πάρω κιλά, τα κιλά χάνονται.

Σχολίασαν κάτω από μια φωτογραφία μου που είμαι έγκυος ότι έχω πρηστεί. Λόγω πρωταθλητισμού στερήθηκα τα παιδικά μου χρόνια. Ο πρωταθλητισμός, μου στέρησε τις παρέες μου και όχι τις σοκολάτες. Μου στοίχισε που δεν πήρα μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, πήγα σε ψυχολόγο και ζήτησα βοήθεια.

Η απώλεια της Άννας Πολλάτου με κλόνισε πάρα πολύ. Και ακόμα όταν το σκέφτομαι συγκινούμαι. Κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω την Άννα πολύ κοντά μου σε διάφορες στιγμές της ζωής μου. Έχω και υπόνοιες ότι μπορεί να γεννήσω στις 9 Δεκεμβρίου, στη γιορτή της. Τις προάλλες, κατά λάθος, την έπαιρνα τηλέφωνο, όταν βγήκα από τον γυναικολόγο με τον υπέρηχο…», είπε η Κλέλια Πανταζή.