Κλέλια Πανταζή: «Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο»

Κλέλια Πανταζή

"Βρισκόμαστε σε ένα σοκ γιατί ξαφνικά τα παιδιά από 2 θα είναι 4 αλλά με καλή θέληση, ενέργεια, όρεξη και αγάπη θα τα καταφέρουμε" τόνισε η Κλέλια Πανταζή.

Στην κάμερα του Love It μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Κλέλια Πανταζή, μια μέρα μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης τόσο της δικής της όσο και της αδερφής της, Άννης.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην Ολυμπιονίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βρίσκομαι στην Λέσβο έχει καταγωγή ο πατέρας μου από εδώ και είμαι με τον γιο μου. Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο. Δεν το είχαμε προγραμματίσει δεν γίνεται έτσι και αλλιώς αυτό. Εγώ δεν ήθελα καν να σκέφτομαι πότε θα έρθει το δεύτερο παιδί για να μην αγχωθώ, ούτε η Άννη ήρθε πιο χαλαρά. Ο μικρός είναι 1,5 χρονών και εγώ γενικά ήθελα να κάνουμε και το δεύτερο όσο πιο κοντά γίνεται που τα έχουμε όλα πρόσφατα».

«Βρισκόμαστε σε ένα σοκ γιατί ξαφνικά τα παιδιά από 2 θα είναι 4 αλλά με καλή θέληση, ενέργεια, όρεξη και αγάπη θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρω αν θέλει να αποκαλύψει η ίδια το φύλο του μωρού, εγώ δεν ξέρω ακόμη τι έχω θα δούμε τώρα που θα γυρίσω και θα κάνω εξετάσεις» πρόσθεσε η Κλέλια Πανταζή.

«Από την μία δεν έχω διαφορετικά συμπτώματα από αυτά που είχα στον γιο μου, αλλά από την άλλη θα ήθελα και ένα κοριτσάκι όποτε το σκέφτομαι».