Κλέλια Ανδριολάτου: Η διπλωματική απάντηση για την προσωπική της ζωή

Κλέλια Ανδριολάτου

"Δεν ξέρω τι να περιμένω στον δεύτερο κύκλο του Maestro" παραδέχεται η Κλέλια Ανδριολάτου.

Με αφορμή την είσοδο του Maestro στο Netflix, η Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα λίγο πριν φύγει το 2022. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στον επερχόμενη δεύτερο κύκλο του σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την εμπειρία των γυρισμάτων αλλά και την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πηγαίνουμε στο γύρισμα και είμαστε όλοι μαζί σαν να μας διάλεξε ακριβώς ο Χριστόφορος για να φτιάξουμε μια οικογένεια. Δηλαδή, και όταν δεν έχουμε γύρισμα, είμαστε συνέχεια όλοι μαζί στα τηλέφωνα και έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ μας».

«Δεν ξέρω τι να περιμένω στον δεύτερο κύκλο. Πραγματικά, ότι είναι να γραφτεί, γράφεται τώρα οπότε είναι σε μια ζύμωση όλη αυτή η διαδικασία και δεν ξέρω τι θα βγει από αυτό».

«Η Κλέλια τροφοδοτείται μέσα από τη δουλειά της οπότε είμαστε ένα. Αυτά» πρόσθεσε, με φειδώ για την προσωπική της ζωή, η Κλέλια Ανδριολάτου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Είμαι αρκετά κοινωνική, είμαι εύκολη στην παρέα αλλά είναι στιγμές που θέλω απλά να είμαι στο σπίτι μόνη μου».