Κλάματα στον αέρα του Αποκαλυπτικά! Τα είπε έξω από τα δόντια ο Γιώργος Τσαλίκης!

Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτό είναι που ξερνάω εγώ σε αυτή την ελληνική showbiz!»

Σε εορταστική διάθεση η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, Αποκαλυπτικά στο Epsilon το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα. Καλεσμένοι του η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γιώργος Τσαλίκης που κράτησαν το μουσικό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Μένιος Φουρθιώτης θέλησε να αφιερώσει μάλιστα ένα από τα τραγούδια του δεύτερου στους συνεργάτες του που έχουν συμβάλει αυτά τα πέντε χρόνια στην εκπομπή. «Είναι ένα κομμάτι πολύ συναισθηματικό και ένα κομμάτι που επειδή στα Αποκαλυπτικά πέντε χρόνια τώρα είμαστε μια οικογένεια και υπάρχουν αλλαγές, διαφορές, αλλά μένουμε ενωμένοι εντός και εκτός δουλειάς. Αυτό λοιπόν το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους τους συνεργάτες των Αποκαλυπτικών. Εδώ και πέντε χρόνια κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν και κάποιοι θα ξαναγυρίσουν στην οικογένεια μας. Εγώ το αφιερώνω σε όλα αυτά τα παιδιά για όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μένιος Φουρθιώτης.

[dfp_ads id=236982]

Λίγες στιγμές αργότερα οι στίχοι του «Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας» έκαναν την συνεργάτιδα του Νάνσυ Νικολαΐδου να δακρύσει και ο Γιώργος Τσαλίκης άδραξε την ευκαιρία για να πει ανοιχτά την άποψη του, όπως κάνει πάντα: Οι ευαίσθητοι άνθρωποι εκφράζονται με πάρα πολλούς τρόπους. Κι εγώ αν μη τι άλλο, ξέρω ότι αυτή η παρέα είναι αληθινή. Αυτό το ξέρω. Εγώ πάντα λέω τη γνώμη μου και για όλα τα άλλα που ακούω ή δεν ακούω.

Εγώ θέλω αυτά να τα λένε όλοι και για σένα και για μένα και για όλους όταν σε έχουν και ανάγκη ρε φίλε. Όταν νιώσουν ότι δεν σε έχουν ανάγκη δεν μπορούν όλοι να αρχίσουν να βρίζουν τον Φουρθιώτη. Ή θα τον βρίζετε και όταν θα λέτε ότι κάνει κουμάντο κάπου, ή θα τον βρίζετε και όταν θα λέτε ότι δεν κάνει κουμάντο κάπου. Να έχεις μια στάση συγκεκριμένη. Δεν τον γουστάρεις; Βρίσ’τον! Όχι υπό όρους και υπό συνθήκες. Αυτό είναι που ξερνάω εγώ σε αυτή την ελληνική showbiz. Κι αυτό είναι που ευχαριστώ τον Θεό και τους ανθρώπους στον κόσμο που με έχει κρατήσει τόσα χρόνια γιατί δεν έχω παίξει το παιχνίδι κανενός ποτέ. Οπότε αυτή η παρέα, όπου και να βρίσκεται, ό,τι και να κάνει, εγώ σας εύχομαι να είναι αγαπημένη και να είναι καλά».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!