Κλάματα στο «My Style Rocks» – Η Κατερίνα Γιαλιτάκη μίλησε για την απώλεια που την στιγμάτισε

My Style Rocks

"Στην ουσία τα κράταγα όλα μέσα μου και αυτό βγαίνει τώρα" τόνισε η Κατερίνα Γιαλιτάκη στο "My Style Rocks".

Σε ένα συναισθηματικό λύγισμα προχώρησε, στο «My Style Rocks» της Τετάρτης, η Κατερίνα Γιαλιτάκη. Η Κατερίνα Γιαλιτάκη είναι 25 ετών, ασχολείται με τη μόδα και το styling από πολύ μικρή.

Εργάζεται ως υπάλληλος σε χώρο εστίασης. Βίωσε τον ρατσισμό και το bullying στην παιδική της ηλικία αλλά αυτό την έκανε πολύ πιο δυνατή. Με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks θα επιδιώξει να είναι η νικήτρια καθώς πιστεύει ότι με τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες εμφανίσεις που θα παρουσιάσει θα εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή.

«Μέχρι και το λύκειο είχα υποστεί bullying. Κάθε χρόνος ήταν καλύτερος, απλά μετά έγινε και ένα άλλο περιστατικό στη ζωή μου. Έχασα τον πατέρα μου πριν τρία χρόνια. Είχε ένα τροχαίο ατύχημα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γιαλιτάκη.

«Στην ουσία τα κράταγα όλα μέσα μου και αυτό βγαίνει τώρα. Δηλαδή τώρα δείχνω αυτό που θέλω να είμαι, εκφράζομαι και νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να εκφράζεται μέσα από τα ρούχα, τα αξεσουάρ. Και επειδή μια ζωή την έχουμε, με αυτό που μου συνέβη με τον πατέρα μου, θεωρώ ότι απλά πρέπει να ζεις τη ζωή μέχρι τέλους. Κάθε μέρα δηλαδή είναι μια καινούργια μέρα. Αισιοδοξία, χαρά και προχωράμε παρακάτω» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Μια ευαίσθητη στιγμή της παίκτριας του «My Style Rocks»…