Κιβωτός του Κόσμου: «Ψάχνω το παιδί μου και μαθαίνω από τα κανάλια ότι τον απειλούν»

Κιβωτός του Κόσμου

"Μπορώ να σας πω ότι έλιωνε με τα πόδια του το δωμάτιο. Από την πόρτα μέχρι το παράθυρο πάνω κάτω. Καθιστός δεν μπορούσε να κάτσει" αποκαλύπτει η μητέρα του 19χρονου

Η μητέρα του 19χρονου, ο οποίος έκανε την πρώτη καταγγελία για κακοποιητικές συμπεριφορές από ηγετικό στέλεγχος της Κιβωτού του Κόσμου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου. Η μητέρα του πρώην τροφίμου της δομής καταγγέλλει ότι εδώ και κάποιες ημέρες δε μπορεί να έρθει σε επαφή με τον γιο της και πως μαθαίνει από τις εκπομπές ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του.

«Ανησυχώ για το παιδί μου. Δύο μέρες τώρα έμαθα από τα κανάλια ότι τον απειλούν. Προσπαθώ να τον βρω και δεν τον έχω βρει» καταγγέλλει η μητέρα και προσθέτει: «Τα γνωρίζω από τη στιγμή που έγιναν. Είναι μεγάλη ιστορία. Η ψυχή μου το ξέρει».

Για την τελευταία φορά που τον είδε από κοντά και την ψυχολογική του κατάσταση η μητέρα περιγράφει και σοκάρει: «Μπορώ να σας πω ότι έλιωνε με τα πόδια του το δωμάτιο. Από την πόρτα μέχρι το παράθυρο πάνω κάτω. Καθιστός δεν μπορούσε να κάτσει».

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νεαρός έλαβε απειλητικά για τη ζωή του SMS στο κινητό του τηλέφωνο.