Κιβωτός του Κόσμου – Νίκος Μουτσινάς: «Μη βγαίνετε πια να μιλάτε σε εκπομπές, μιλήστε στον εισαγγελέα»

Νίκος Μουτσινάς

«Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις», λέει ο Νίκος Μουτσινάς.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε αναφορά, στην έναρξη της εκπομπής του, για όλα αυτά που βγαίνουν στο φως από την προηγούμενη εβδομάδα για την Κιβωτό του Κόσμου.

«Δεν το πιστεύω ότι γίνονται αυτά. Τι γίνετε ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε; Θέλω να πω δυο πράγματα τώρα που είμαστε στην αρχή για να μπορέσουμε μετά να πέσουμε στα “ναρκωτικά” και να είμαστε χαρούμενοι. Εγώ πια πιστεύω ότι όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε τόσο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν λες και είμαστε μουδιασμένοι, δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Η υπόθεση της Πάτρας με την Πισπιρίγκου είναι σαν να είναι πριν πέντε χρόνια. Αυτό με το ανήλικο κορίτσι λες και είναι πριν δύο χρόνια. Εν τω μεταξύ είναι προχθές, οριακά. Ξαφνικά τώρα έχει γίνει όλο αυτό με την Κιβωτό, δεν έχουν πιάσει κανέναν, αλλάζουν απλά οι διευθύνσεις. Βγαίνουν τώρα πάλι στα κανάλια, δικάζουν, βγαίνουν, μιλάνε… Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις».

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Είναι ότι κάπως γίνεται σαν event πια. Χάνει την ουσία του. Μη βγαίνετε πια να μιλήσετε σε εκπομπές. Μιλήστε στον εισαγγελέα, να τελειώνουμε. Καταλαβαίνω, ούτε εμείς θα θέλαμε ουσιαστικά να είμαστε εδώ, αν με ρωτάτε. Δεν υπάρχει διάθεση. Απλά, επειδή είναι εργασία στην… καναλάρα ή σε οποιοδήποτε κανάλι, προχωράμε κανονικά».