Kitchen Lab: Εντυπωσιακά πιάτα για ένα υπέροχο δείπνο στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 17:00 στον Alpha!

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 17:00, στο Πρωτοχρονιάτικο «Kitchen Lab», ο Άκης Πετρετζίκης, επιφυλάσσει ξεχωριστές συνταγές κι εκπλήξεις.

Προτείνει εντυπωσιακά πιάτα για ένα υπέροχο δείπνο, στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Για το κυρίως μενού μαγειρεύει γεμιστό ρολό κιμά στον φούρνο με πατάτες, το οποίο φτιάχνει σε νόστιμη και λαχταριστή, δική του εκδοχή: η γέμιση περιέχει κόκκινες και πράσινες πιπεριές, κασέρι, ζαμπόν και θυμάρι που δίνει έξτρα άρωμα και γεύση. Το συνοδεύει με ψητές βουτυράτες πατάτες με δεντρολίβανο. Περιχύνει το ρολό και τις πατάτες με γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας, αρωματισμένη με βασιλικό.

Για επιδόρπιο, ετοιμάζει το δικό του Πρωτοχρονιάτικο σοκολατένιο κέικ-αστέρι, γεμιστό με ινδοκάρυδο και cranberries, με την σοκολάτα να κυριαρχεί. Ο Άκης λιώνει τη σοκολάτα και φτιάχνει ganache με βελούδινη υφή. Καλύπτει ολόκληρο το κέικ με τη σοκολάτα και το στολίζει με φυσαλίδες και φρέσκα φρούτα. Ένα φανταστικό γλυκό, γεμάτο χρώματα και γεύσεις, που θα στολίσει πανέμορφα το γιορτινό τραπέζι στο ρεβεγιόν. O Άκης δίνει και την παραλλαγή της συνταγής, για όποιον θέλει να το μετατρέψει σε βασιλόπιτα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!