Kill Bad Food: Μια εκπομπή για το φαγητό και ό,τι μας πρήζει το συκώτι!

Ο performer Χρήστος Μουστάκας πρωταγωνιστεί σε ένα μοναδικό project της δημοσιογράφου Γεωργίας Λινάρδου το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε όσους διαθέτουν... γερό στομάχι!

Η πλέον… φαγανή εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης έκανε πρεμιέρα στο Alert TV, το Σαββάτο 02/12/2017 στις δέκα το βράδυ με καλεσμένους τον Ηλία Μαμαλάκη και το ταπεράκι του (άραγε τι έκρυβε;), τον Δημήτρη Κουρέτα (που μάλλον δεν μαγειρεύει γιατί διδάσκει πολύ), την Μαρία Λόη από το Μανχάταν (που κάποια στιγμή θα χρειαστεί φορτωτική για τα ταπεράκια της), την Μαρία Σταυρινούδη (αν και sylphide μαγειρεύει πολύ και κυρίως υπέροχα) και τον Μάνο Αντώναρο με ταπεράκι έκπληξη! Και ποια είναι η γυναίκα που θα μπει στην κατσαρόλα; Η ξεχωριστή Μαρία Καραβασίλη! Και ποιος είναι ο youtuber της εκπομπής; Ο Μιχαήλ Ροδουσάκης! Kill Bad Food… Δηλαδή;
Συναναστροφές που δεν σου κάθονται στο στομάχι και κυρίως δεν σου πρήζουν το συκώτι! Μια εκπομπή που αγαπά το φαγητό και τους ανθρώπους. Φαγητά και άνθρωποι με… κιτρικό οξύ απαγορεύονται στο Kill Bad Food!
Οι χοντροί είναι πάντα καλοί άνθρωποι; Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό; Υπάρχει επιστημονική εξήγηση ή χοντροί-μεσαίοι-αδύνατοι, μας πρήζουν το ίδιο τα συκώτια; Και τον διατροφολόγο Νικόλα Μαντίκα τι θα τον κάνουμε; Εμείς τίποτα. Εκείνος θα μας κάνει δίαιτα. Κι εμείς τι θα κάνουμε; Θα φωνάξουμε: «Διατροφολόγοι Εσείς Βασανιστές!»
Είσαι ό, τι τρως ή τρως ό, τι είσαι; Ο έρωτας περνά από το στομάχι; Η πολιτική, η κοινωνία, η οικονομία, η ζωή: τι τρώνε και δεν χορταίνουν ποτέ τους; Πες μου τι τρως για να σου πω τι είσαι; Έχει παρατηρηθεί δυσανεξία μόνον στο γάλα ή και σε ανθρώπους; Τι το κάνεις το μαρούλι αν είναι βιολογικό; Γιατί πλασάρουν τη γίδα μόνον βραστή; Τι θα φάμε σήμερα; Τι είναι το gourmet; Γιατί σερβίρουν τυρί με κρασί και γιατί λένε ότι το ψωμί είναι καλύτερο με μέλι παρά με πιπέρι;
[dfp_ads id=236982]
Η μοναδική εκπομπή για φαγητό που δεν θα μαγειρεύει κάποιος live! Οι καλεσμένοι θα έρχονται με το… ταπεράκι τους! Η μοναδική εκπομπή που ανοίγει την πόρτα σε όλους τους Έλληνες παραγωγούς.
Σε ρόλο Προϊσταμένης Κουζίνας η απίστευτη Αγαθή Χατζή. Μπάτλερ ο ακούραστος Διαμαντής Νούσιας.
Τραγούδι Σήματος: Στίχους έγραψε ο Χρήστος Μουστάκας. Μουσική η Αφροδίτη Φρυδά. Η τελική σύνθεση έγινε στο Στούντιο του Γιώργου Λεμπέση.
Αν δεν κατάλαβες ή αν δεν πείνασες ακόμη… έλεος! Κι αν τίποτε δεν συνέβη από τα δύο… πάλι, Έλεος! Πριν μιλήσεις κατάπιε τη μπουκιά σου και πριν γράψεις βάλε κάτι στο στόμα σου! (το μήνυμα είναι και βιολογικό και πρόβειο. Απευθύνεται και στον στον σκηνοθέτη μας που είναι σε διατροφή!)
Αυτήν την εκπομπή θα την αντέξεις; Κάθε Σάββατο βράδυ στις 10 ακριβώς από το Alert TV και φυσικά Live στο Facebook!