Kianna: «Θέλω πάρα πολύ να πάω στην Eurovision και θα πάω»

Kianna

Αποφασισμένη να πετύχει τον μεγάλο της στόχο είναι η Kianna!

Απρόσμενα στο πλατό του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Kianna στο Καλό Μεσημεράκι της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια εξέφρασε με θέρμη τη διάθεση να βρεθεί στο μέλλον στον διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Kianna εξομολογήθηκε πως «στην Eurovision θέλω πάρα πολύ να πάω! Αλήθεια, θέλω πάρα πολύ! Πέρυσι ήμουν προτεινόμενη για την Eurovision, βεβαίως, με το τραγούδι να συμπεριλαμβάνεται στο νέο μου δίσκο που θα βγει σύντομα. Το τραγούδι αυτό είχε techno επιρροές, πολύ σύγχρονο και ήταν full dance κομμάτι το οποίο θα το ακούσετε σύντομα».

«Θέλω να πάω στην Eurovision και πιστεύω ότι θα πάω στην Eurovision. Φέτος δεν έκανα αίτηση αλλά συζητάμε με την εταιρεία μου για να γίνει η αίτηση του χρόνου και θέλω όταν θα πάω να… έρθεις και εσύ, Νίκο, μαζί».

«Έχω πει χρόνια ότι θα βγάλω ένα πούλμαν και θα έρθετε μαζί όλοι οι δικοί μου άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί, για να νιώσω όμορφα και να πάω στην Eurovision» πρόσθεσε ακόμα η Kianna στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.