Κι όμως, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε αναπάντητη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Τίνα Μεσσαροπούλου

"Κατά λάθος το πάτησα... Ε;iδα ότι δεν είναι για μένα αλλά το κάλεσα" πρόδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου, τη νύχτα της Παρασκευής, στο After Dark του OPEN. Η δημοσιογράφος κλήθηκε να απαντήσει με θάρρος και τόλμη όλες τις ερωτήσεις που τις έθεσε ο παρουσιαστής. Όπως και εκείνη περί… κατινιάς!

«Ποια είναι η μεγαλύτερη κατινιά που έχεις κάνει σε μια σχέση» ρώτησε ο Θέμης Γεωργαντάς με εκείνη να απαντά με ειλικρίνεια. «Με τον άντρα μου έχουμε έναν λογαριασμό στο icloud. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας βλέπει τις κλήσεις του άλλου. Δηλαδή μπορεί να με πάρει εμένα ο Θέμης Γεωργαντάς και να το δει ως αναπάντητη στο κινητό του».

Τ.Μ.: Μια φορά σήκωσε το τηλέφωνο, λέει «γεια σας, ποιον θέλετε;». «Μάλλον λάθος έχω κάνει, από την εκπομπή Happy Day σας παίρνω» του είπαν και απάντησε, «α κατάλαβα, την γυναίκα μου θέλετε»!

Θ.Γ.: Δεν πιστεύω να έχεις πάρει και συ τον Μητσοτάκη τηλέφωνο;

Τ.Μ.: Το έχω πάρει από αναπάντητη… Κατά λάθος το πάτησα… Ε;iδα ότι δεν είναι για μένα αλλά το κάλεσα. Εντάξει, και τι έγινε;

«Το έκλεισα όμως! Είναι αυτό που μπορεί αν πάθεις πολιτισμικό σοκ παίρνοντας αυτά τα δύο τηλέφωνο» συμπλήρωσε με γέλιο η Τίνα Μεσσαροπούλου στο After Dark.