Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση του θεάτρου Άλμα «Σίρλεϋ Βαλεντάιν»

Σίρλεϋ Βαλεντάιν

Οι «Θεατρικές Σκηνές» παρουσιάζουν στην Β΄ Σκηνή του Θεάτρου ΆΛΜΑ τον γλυκόπικρο μονόλογο του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν».

ΤΟ ΕΡΓΟ

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της συντροφιά ο τοίχος της κουζίνας της μέχρι τη μέρα που μια ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή.

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια …αναπάντεχη γνωριμία θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

Ένα έργο με πολύ γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα… Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΤΑΝΗ

a125

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Αλέξανδρος Ρήγας

Σκηνοθεσία: Πέμη Ζούνη

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Κοστούμια: ‘Εβελιν Σιούπη

Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

 

Το zappIT εξασφάλισε για εσάς 6 διπλές προσκλήσεις:

2 για την παράσταση της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου στις 21.00.

2 για την παράσταση του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου στις 21.00.

2 για την παράσταση της Κυριακής 27 Νοεμβρίου στις 20.00.

Για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στείλτε email στο zappit.show@gmail.com με θέμα «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» και κείμενο το ονοματεπώνυμο σας.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 15:00 και οι νικητές από την κλήρωση θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τη λήξη του.