Καβγάς στο MasterChef! Οι κατηγορίες του Πάνου για Ζαχίρ, Μαρία και Ασημίνα και οι αντιδράσεις!

MasterChef

Ζαχίρ: «Δεν περίμενα να το ακούσω! Αυτό που είπε είναι κακό!»

Τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef οδήγησαν σε εντάσεις την μπλε ομάδα που έχασε με μεγάλη διαφορά από την κόκκινη. Ο αρχηγός της μπλε ομάδας κατηγόρησε τον Ζαχίρ, την Μαρία και την Ασημίνα πως τον αγνοούσαν, πως καθυστέρησαν και εν τέλει έφεραν πίσω την προετοιμασία με αποτέλεσμα αυτό να κοστίσει στην ομάδα.

Οι παίκτες αντέδρασαν ως προς το ότι αγνόησαν τον αρχηγό τους με τον Ζαχίρ να λέει πως: «Δεν περίμενα να το ακούσω! Αυτό που είπε είναι κακό!», γιατί ο Πάνος είναι ένας από τους ανθρώπους στο MasterChef που εκτιμά πολύ.

MasterChef: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και η ασυλία!

Ο Πάνος Τόγιας έχοντας το πλεονέκτημα έθεσε την Μαρία Τσαπράνη κατευθείαν υποψήφια προς αποχώρηση και οι εντάσεις συνεχίστηκαν με την Μαρία να φωνάζει στον αρχηγό της μπλε ομάδας πως:

«Άλλο να λες ότι είχαμε κακή επίδοση και άλλο να λες ότι σε αγνοήσαμε. Εγώ δεν σε αγνόησα. Εσύ με αγνόησες! Να σου το πώ και έτσι! Ήξερες ότι δεν είχαμε πάνκο και ψάχναμε πάνκο πόση ώρα; Φώναξα σε όλους!».

Ο Πάνος υποστήριξε μέχρι τελευταίας την άποψη του για το τι πήγε λάθος και ποιοι έχουν ευθύνες και έκλεισε την κουβέντα λέγοντας:

«Για να τελειώνει η συζήτηση, δουλειά που έκανες σε δύο ώρες, εμένα είναι μισή ώρα δικιά μου και του Τάσου και της Σπυριδούλας! Ένας άνθρωπος άμα κοιμάται θα προσπαθήσω να τον ξυπνήσω. Άμα δεν ξυπνάει, θα τον σκεπάσω για να συνεχίσει τον ύπνο του!».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!