Κατιάνα Μπαλανίκα: «Στη Σάσα χρησιμοποίησα τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα πράγματα οι γκέι φίλοι μου»

Κατιάνα Μπαλανίκα

«Τις ατάκες της Σάσας δεν θα της έλεγε εύκολα μια γυναίκα», λέει η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η ηθοποιός απάντησε για τη θρυλική σειρά Ντόλτσε Βίτα και εξομολογήθηκε πως ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα, την πήραν τηλέφωνο και της ανακοίνωσαν το θάνατο της μητέρας της.

«Το σενάριο του Ντόλτσε Βίτα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Μέχρι και σήμερα γνωρίζουν τη Σάσα και τα πιο μικρά παιδιά. Με ρώτησε μια κυρία, γιατί άλλαξα τα κόκκινα μαλλιά, που ήταν τόσο ωραία και όταν της απάντησα ότι είναι περούκα, μου είπε “α γι’ αυτό ήταν τόσο χάλια”», είπε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε στη συνέχεια: «Χρησιμοποίησα τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα πράγματα οι γκέι φίλοι μου, για να μπορέσω να αποτυπώσω τον ρόλο της Σάσας. Τις ατάκες της Σάσας δεν θα της έλεγε εύκολα μια γυναίκα. Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου είχε πει να κάνω φλερτ στον Ευθυμιάδη. Του απάντησα ότι αν η Σάσα το κάνει αυτό, θα πρέπει να φύγει από τη σειρά».

Κλείνοντας, η Κατιάνα Μπαλανίκα ανέφερε: «Στα γυρίσματα της σειράς έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου. Μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο, όταν με πήραν να μου το πουν. Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου έδωσε αρκετές μέρες από το γύρισμα για να αντέξω τον θάνατο της μητέρας μου και ήρθε και στην κηδεία».