Κατιάνα Μπαλανίκα: «Αν το έλεγε αυτό θα ήταν που…να»

Κατιάνα Μπαλανίκα

"Καμιά γυναίκα δεν θα έλεγε "Α, τρεις η ώρα, σχολάει η οικοδομή". Καμιά γυναίκα δεν θα το έλεγε αυτό", τονίζει η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό, η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της «Σάσας» στη σειρά Ντόλτσε Βίτα που αγαπήθηκε τόσο πολύ.

«Πιο κόντρα ρόλος για μένα από την Σάσα στο Ντόλτσε Βίτα δεν υπάρχει. Την έπαιξα σαν αγόρι, σαν άντρας. Καμιά γυναίκα δεν θα έλεγε «Α, τρεις η ώρα, σχολάει η οικοδομή». Καμιά γυναίκα δεν θα το έλεγε αυτό. Αν το έλεγε θα ήταν που…α! Συγγνώμη», είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα με χαμόγελο αμηχανίας.

«Είπα ότι θα την κάνω κλασάτη. Δεν είχε ποτέ γκόμενο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει αποτραβηχτεί από τα Μέσα εδώ και πολλά χρόνια, η Κατιάνα Μπαλανίκα ανέφερε: «Σέβομαι ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν θέλει να έχει επαφές με κόσμο. Είμαι κι εγώ τέτοιος άνθρωπος. Αν αποφασίσω να μείνω στην ησυχία μου, θέλω να το σεβαστούν όλοι».