Κάτια Ταραμπάνκο για Θοδωρή Κωνσταντόπουλο: «Μπράβο, ένα μεγάλο κρεβάτι η Αθήνα»

Κάτια Ταραμπάνκο

Η ατάκα του μοντέλου για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος διατηρεί σχέση με την πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα.

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ρωτήθηκε για τη νέα παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής στην οποία θα συμμετάσχει, καθώς και για τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της, Θοδωρή, με την πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα.

«Είμαι σε μια φάση που κάνω μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε μια πολύ ωραία παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής στις 18 Φεβρουαρίου και το όνομα της παράσταση είναι «Η με εμένα ή με καμία». Όταν έμαθα ότι θα παίξω εκεί, μου κόπηκαν τα πόδια», δηλώνει η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω σε κάποια σειρά, υπάρχουν στα σκαριά κάποιες συζητήσεις για μία ταινία. Με μεγάλη μου χαρά θα συζητούσα για μία εκπομπή μόδας, κάτι έχει ακουστεί αλλά δεν θέλω να πω πράγματα χωρίς να ισχύουν», παραδέχεται το γνωστό μοντέλο.

«Τα τελευταία χρόνια έχω γαλουχηθεί πάρα πολύ καλά στα αρνητικά σχόλια, είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να τις ακούμε και να τις φιλτράρουμε. Είμαστε άνθρωποι και όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα», απαντά η Κάτια Ταραμπάνκο σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ Πάνου Παπαδόπουλου.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, η Κάτια Ταραμπάνκο ρωτήθηκε και για τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, ο οποίος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο πρώην συντρόφου του Στάθη Σχίζα. «Μπράβο! Ένα μεγάλο κρεβάτι η Αθήνα», απάντησε με χαρακτηριστικό χιούμορ.

Έχεις μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!