Κάτια Ταραμπάνκο για Survivor: «Μην το κρύβουμε πια, το ξέρουμε ότι γίνεται, εμένα με έπιαναν συνέχεια»

Κάτια Ταραμπάνκο

"Είναι κάρμα, γυρνάει τελικά. Νιώθω δικαιωμένη τελικά και ασφάλεια που είμαι εδώ", σχολιάζει η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Πέμπτης η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο, που συμμετείχε στο Survivor το 2021, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη δική της εμπειρία στο παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος ακούει ότι ο άλλος είναι κλέφτης σε ένα reality, σε ένα παιχνίδι για τον οποιονδήποτε λόγο, λογικά δεν θέλει μετά να διαφημίσει το προϊόν του μαζί του. Το καταλαβαίνω. Αυτό που έλεγα εγώ τότε ήταν: παιδιά, μη χρησιμοποιείτε βαρύγδουπες κατηγορίες ο ένας για τον άλλο, μας ακούει ο κόσμος, θα συναντηθούμε έξω στην Αθήνα», ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Είναι κάρμα, γυρνάει τελικά. Νιώθω δικαιωμένη τελικά και ασφάλεια που είμαι εδώ. Δόξα τω Θεώ που δεν πήγα εκεί πέρα, γίνεται χαμός», τονίζει.

«Εγώ ουσιαστικά σχολίασα με χιουμοριστικό τρόπο στον Τζέιμς. Βρήκε πάτημα η Βρισηίδα και έγραψε «κι εγώ», βρήκε πάτημα και ο Άρης και τα έβγαλε όλα στη φόρα. Και έγινε χαμός», σχολιάζει για τον πρόσφατο διαδικτυακό καβγά μεταξύ των παικτών του Survivor στο Twitter.

«Μην το κρύβουμε πια, το ξέρουμε ότι γίνεται. Όποτε βρίσκαμε ευκαιρία, τρώγαμε γιατί πεινούσαμε. Αυτή είναι η δυσκολία του παιχνιδιού, οπότε όταν έχεις την ευκαιρία να αρπάξεις κάτι από την παραγωγή είτε αριστερά-δεξιά, δεν την χάνεις. Εμένα με έπιαναν όλη την ώρα, ήμουν τραγική», παραδέχεται κλείνοντας το θέμα η Κάτια Ταραμπάνκο.